Kjendis Sminke Inspirasjon

Skrevet i DIY Guider av Stylist

Introduksjon

Sminke kan være en lekeplass for kreativitet og selvfølelse, og det er ikke noe bedre sted å finne inspirasjon enn i skjønnhetsrutinene til hvor favorittkjendiser. La oss dykke inn i noen av de mest ikoniske kjendis sminke ser, hente tips fra de beste i bransjen, og finne ut hvordan vi kan etterligne deres feilfrie stilarter.

Rihanna

Rihanna

Rihannas sminke har alltid vært på forgrunnen av skjønnhetstrendene. Hun er kjent for sin blendende hud, dristige leppefarger og drømmende øyensminke. En av de mest karakteristiske aspektene ved Rihannas sminkeer hennes fabelaktige utstråling som alltid ser uberørt ut. For å oppnå dette utseendet, begynner du med en lett til middels dekning foundation som matcher din hudton perfekt. Rihanna bruker også ofte en oransje-tonet concealer for å nøytralisere mørke ringer under øynene, noe som gir et mer våkent og forfriskende utseende.

Taylor Swift

Taylor Swift

Taylor Swift er kjent for sin signatur røde leppestift og cateye eyeliner. Hennes sminke ser er alltid polert og sofistikert. For å etterligne Taylor’s utseende, start med en matt foundation og et lysere setting pudder for å gi huden din en feilfri finish. Bruk en klar leppepomade før du bruker leppestift for å unngå tørre lepper, og velg en rød leppefarge med blå undertoner for å få tennene til å se hvitere ut.

Selena Gomez

Selena Gomez

Selena Gomez er en mester til naturlig sminke med en solekysst glød. For å få dette utseendet i gang, bruk en lysreflekterende primer etterfulgt av en dewy foundation. Legg til en kremblush i en naturlig fersken- eller rosenfarge for å gi et friskt, ungdommelig utseende. For øynene, gå for en nøytral øyenskyggepalett og legg en subtil linje med eyeliner langs vippene for det mykt definerte øyeutseendet som Selena ofte bærer.

Zendaya

Zendaya

Hvis du leter etter en mer edgy sminkeinspirasjon, er Zendaya den perfekte kjendisen å se opp til. Hun er kjent for sin utrolig definerte øyesminke med dristige farger, samt hennes skulpturerte bryn og skarpe konturer. Øv deg med en blending brush for å oppnå den myke, røykfylte øyeutseendet Zendaya ofte har på seg, og legg til en touch av høydepunkt på kinnbenene for å virkelig fange hennes glød utseende.

Oppsummering

Det finnes ingen fasit når det kommer til sminke og mer enn noe fungerer disse kjendis-inspirerte utseendene som inspirasjon. Du kan ta elementer fra hvert utseende som du liker, kanskje Rihanna’s feilfrie glød, Taylor’s sofistikerte rød leppestift, Selena’s naturlige friskhet, eller Zendaya’s dristige øyensminke, og blande dem sammen for å skape ditt eget unike utseende.

Avslutning

Hva venter du på? Begynn å eksperimentere med disse kjendis-inspirede sminkeutseendene i dag og se hvordan du kan transformere din egen skjønnhetsrutine!