Biosource Toning Lotion fra Biotherm. Hvorfor er det verdt å gjøre ansiktsrensing?

Skrevet i Hudpleie, Nyheter, Utvalgte av Stylist

Har du vurdere ansikt rensing behandling og make-up fjerning som en nattlig mareritt? Sikkert, du kommer til å ombestemme deg så snart du lærer at uren ansikt hud er et ideelt miljø for bakterier multiplikasjon. Enda større sjanse til å ombestemme deg legger i første hud rensing med Biosource Toning Lotion fra Biotherm.

Biosource Lotion Instant Hydration Toning Lotion for Normal eller kombinasjonshud fra Biotherm

Biotherm1Riktignok renset ansikt hud gjør at du ser yngre og penere. Vet du hvordan du skal rense huden din på riktig måte? Definitivt, vil Biosource Toning Lotion fra Biotherm hjelpe deg med denne oppgaven. Denne kosmetiske oppdateres og samler alle urenheter samt overskudd av talg som har samlet seg på ansiktet ditt i løpet av en dag. Dessuten, dette Biotherm kosmetisk later huden fuktig, renset og prim. Dessuten har produktet flytende konsistens. Når det gjelder sammensetningen, omfatter Biosource Toning Lotion, blant andre, av sink som har evnen til å motvirke hudens ujevnheter i formasjonen, slik som akne eller små sår. En annen ting å nevne, kan Biotherm Toning Lotion påføres morgen og kveld. Nok til fuktige en bomullsdott med produktet og rense ansiktet huden med den. Husk å starte denne prosedyren fra de indre deler av ansiktet og slutten på de ytre delene. Mens du utfører øye makeup fjerning, litt trykk på bomullsdott øynene, vente til øyeskygge og mascara smelte helt. Det er ikke nødvendig i å gni øynene.

Hvorfor er det verdt å gjøre ansiktsrensing?

Først; uren og dekket med sminke ansiktet kan ikke fungere skikkelig. Hudporene er tilstoppet av talg, døde hudceller, kosmetikk og forurensning som stammer fra det ytre miljø. Derfor er hudfarge ikke er i stand til å puste, begynner å svette fordi talgkjertlene ‘naturlig reaksjon i denne tilstanden er å produsere talg i større mengder. Alle de ovennevnte forhold fører til bakterier multiplikasjon, som i sin tur er ansvarlig for ikke bare akne dannelse, men også for utvikling av forskjellige hudlidelser.

Selvsagt kan denne onde sirkelen bli stoppet av systematiske og relevante hud rensing behandlinger. Etter hvert blir ansiktet huden uthvilt, regenerert og næret. I tillegg, hvis vi bestemmer oss for å eksfoliere huden eller sette på en ansiktsmaske, vil vårt ansikt huden forblir genuint takknemlig.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *