Clarins, Hydra Quench Cream vil redde din dehydrert ansiktshud

Skrevet i Hudpleie, Inspirasjon, Sminke av Stylist

Det er ingen overraskelse at tørke ansikts hud har en tendens til å bli i alderen raskere, flasser av og er kløende. Nettopp derfor, er det foreslått å fukte denne type hudfarge systematisk. Lær hvordan du gjør dette på best mulig måte.

Tørr og dehydrert ansiktshuden

Generelt sett, dehydrert hud problem mener folk i alle aldre. I denne typen hudfarge, har fett barriere blitt bukket under for forstyrrelse og dysfunksjon. Videre dårlig vannsirkulasjon og sin raske tap er også hyppig forekomst. Hva er årsakene til hud dehydrering? I utgangspunktet, disse inkluderer: utilstrekkelig hudpleie, aldring, ubalansert hormoner nivå, ugunstige værforhold, bor i luftkondisjonerte eller oppvarmet rom, miljø forurensning, stress, usunt kosthold, medikamenter og sigarettrøyking for å nevne noen. Hvordan dehydrert hud ser ut? Det er ekstremt sensitiv, tynn, anspent, ikke elastisk, dekket med rynker og viser tendens til å flasser av. Dessuten, er mennesker som har dehydrert hud ikke anbefales å ta varme bad, bør de unngå å bruke såpe og kosmetikk for tørking og entreprenøregenskaper. Blir utsatt for solstråler, de naturlige eller kunstige seg, ikke er også foreslått i dette tilfellet. Hva folk som lider av tørr hud bør gjøre er å gjenoppbygge den beskyttende fett lag, gjelder kosmetikk inkludert solkremer, samt gi huden med riktig mengde vann både fra innsiden og utsiden.

Hydra Quench

Fuktighetskrem – Clarins, Hydra Quench Cream

Clarins, fransk kosmetisk merkevare, skapte en fuktighetsgivende dag og nattkrem bestemt for folk i alle aldre, som har fått tørr til veldig tørr ansiktshud. På grunn av de ingredienser som hyaluronsyre og Macadamia trebarkekstrakt, er riktig huden fuktighet nivå restaurert, blir fett barriere styrkes og hudfarge er beskyttet mot forurensning som stammer fra det ytre miljø. I tillegg er produktet glatter huden og redusere rynker synlighet. Dessuten, Hydra Quench Cream ble testet dermatologisk og ikke utvikler hudormer.

Hydra Quench Cream ​​som skal påføres hver dag, på rent ansikt mens utelatelse øye hudområde. Den kosmetiske kan settes på om morgenen eller om kvelden. Kapasiteten til produktet er ca. 50 ml.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *