Hvordan du gjør hals og utringning stram? Forever Youth Liberator Y-Shape krem fra Yves Saint Laurent

Skrevet i Hudpleie, Nyheter, Utvalgte av Stylist

Det er generelt kjent at med alderen, er huden vår miste sin elastisitet, ansiktsformen er i endring og skjemmende rynker og pigmentflekker utvikler. I utgangspunktet øye hudområdet, munn hudområdet, halsen og brystet som er mest utsatt for å ha huden rynkete. Hvordan skjer det? Aldring prosesser starter når vi nå rundt 30 år gammel. På dette punkt, nivået av hyaluronsyre, elastin, kollagen og andre stoffer som er ansvarlige for unge utseende av huden bli redusert. Dette er selvsagt ikke den eneste grunnen til at rynker dannes. Generelt sett har miljøforurensning (og dette inkluderer frie radikaler eller tungmetaller) fikk ganske en innflytelse i dette tilfellet. Videre feilaktig hudpleie, diett mangelfull i vitaminer, usunn livsstil og til og med en positur som vi har en tendens til å sove bidra til rynker formasjon også.

ysl-forever-youth-liberator-y-shape-cream-review

Heldigvis, med kampen mot rynker Forever Youth Liberator Y-Shape fra Yves Saint Laurent er utlån oss hjelpende hånd. Dette kosmetisk er skjebnebestemt til å ta vare på utringningen, nakke og Y-Zone (nedre deler av ansiktet.) Naturligvis, produkt firmaer, forbedrer huden stramming, hjelper med produksjonen av hyaluronsyre og elastin, og styrker kollagenfibre. Under vanlig bruk, jevner Forever Youth Liberator Y-Shape fine linjer, lyser opp misfarging, reduserer utseendet av sløvhet av hudfarge og gjenoppretter den ungdommelige utstråling.

Og hvordan du bruker Forever Youth Liberator Y-Shape krem ​​fra Yves Saint Laurent? Sett den lille mengden av det kosmetiske på halsen, utringningen og ansikt. Gni, massasjer og klapp den på vei mot haken og underkjeve. På denne måten, gir man huden med massasje, og som en konsekvens av dette, øke blodsirkulasjonen, som i sin tur bedrer den generelle tilstanden til huden. Kremen er lukket inn i en 50 ml krukke. En slik mengde varer i ca. fem måneder fra Forever Youth Liberator Y-Shape skjønnhetsbehandling. Bruken skal bli utført både om morgenen og om kvelden.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *