Ingen flere rynker! Den avslappende kremen Needles No More fra Dr. Brandt

Skrevet i Hudpleie av Stylist

Den kosmetiske merkevare Dr. Brandt er i verden anerkjent som en av de beste i anti-rynke produkter produksjon. Denne gangen vi kan hamstre med en avslappende krem ​​- Needles No More. I utgangspunktet denne kosmetiske fungerer litt annerledes enn de andre produkter beregnet rynker fjerning. Hvorfor? Det er den eksepsjonelle bestanddel som er i kraft for å løsne ansiktsmusklene, og på grunn av dette er det bruke blodsirkulasjon, dermis blir avslappet og uttrykk rynker blir merkbart glattet. Ifølge produsenten, virker unødvendig No More krem ​​virkelig raskt fordi like etter en uke kan man observere de første resultatene av skjønnhetsbehandling, og etter en måned kommer til å legge merke til enda større effekt.

dr.Brandt

Hvordan setter du på avslappende Needles No More kremen fra Dr. Brandt? Dette kosmetisk skal påføres på ren og tørr hud. Verdt å nevne er dette at produktet ikke skal brukes på hele ansiktshuden, men bare på de delene som trengs. Med andre ord, bør dette være kosmetisk pat inn i rynker i pannen, rundt øynene (også kjent som kråkeføtter,) og mellom disse, samt munn-området. Hva er mer, er du fri til å bruke kosmetiske om morgenen og ved sengetid.

Hva skal vi finne på Dr. Brandts krem? Til tross for den spesielle ingrediensen som er nevnt ovenfor, Needles No More inneholder også kosmetisk smør på fuktighetsgivende egenskaper, nærende lakserolje, lavendel ekstrakt som gir produktet med fin og subtil duft samt kontrahering og eksfolierende glykol og melkesyre, for å nevne noen få. Likevel omfatter kosmetisk også av ingredienser som kan forårsake allergiske reaksjoner eller irritasjoner. Disse kan omfatte elementer som, alkoholderivater og xantangummi. Dessuten, de ingredienser som kan tette porene i huden er lanolin og glyserin.

Den avslappende kremen Needles No More fra Dr. Brandt kommer i en liten flaske laget av mørkt glass. Dispenseren er i en form av en pumpe som definitivt gjør bruket enklere siden vi er i stand til å fordele mengden av kosmetisk vi virkelig trenger å ta vare på ansikt deler vi ønsker å. En enkelt pakke inneholder 15 ml av væsken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *