Naked Skin Beauty Balm fra Urban Decay Cosmetics

Skrevet i Nyheter av Stylist

BB creams har nylig vunnet popularitet på grunn av sine mange nyttige funksjoner. Ingen grunn til at disse kosmetikkprodukter kalles «alt i ett» produkter. Fungerer Naked Skin Beauty Balm fra Urban Decay like godt?

BB cream – Hva er det?

Denne mystiske forkortelsen plassert ved siden av ordet «cream» står for Blemish Balm eller Beauty Balm («Skavank balsam» Eller «Skjønnhet balsam»). Så; det er kremen for feil. Denne typen kosmetisk produkt oppfyller mange ulike funksjoner og kan erstatte noen av de kjente skjønnhets kosmetiske produkter. Hvordan er dette mulig? For eksempel, utjevner BB cream huden din tone som en make-up foundation gjør, fukter som enhver ansiktskrem tendens til å fungere, beskytter mot solstråling som solkrem gjør og lindrer irritasjoner akkurat som kosmetiske produkter for sensitiv hud. Gjerne, mens du velger BB cream må vi justere egenskapene til behovene til våre ansiktshuden og også plukke riktig nyanse av det.

naked

Naked Skin Beauty Balm fra Urban Decay Cosmetics

Naked Skin Beauty Balm fra Urban Decay utgangspunktet kombinerer en rekke funksjoner, og er derfor en generell kosmetisk produkt. Hvordan fuctions Naked Skin Beauty Balm? Selvfølgelig, det fukter, jevner ut huden din tone, har solfaktor 20 for å beskytte huden mot solen, dekker ujevnheter og jevner ut fine linjer. Dessuten, kan det kosmetiske erstatte en make-up foundation og kan brukes på en hvilken som helst fuktighetskrem, som er spesielt anbefalt for personer som har tørr eller sensitiv hud.

Naked Skin Beauty Balm fra Urban Decay er stengt i et rør på 35 ml kapasitet. Dette kosmetisk kan klappet inn ansiktshuden ved hjelp av fingertuppene. Hvis man ikke ønsker å bruke bare hendene for å bruke sminke, kan det være stemplet med en flat make-up børste i tillegg. Vanligvis produktet gir høy grad av feil dekning, blander med hudfarge, ikke skaper flekker og ikke vektlegger tørre deler av brukerens ansikt. I dette tilfelle anbefales det å utføre epidermis peeling først, for å gjøre de tørre delene mindre synlig.

Dessuten, er naken hud tilgjengelig i tre farger: Naked Light, Naked Medium og Naked Bronze. Den siste skygge kan også anvendes som en solpudder ettersom den kan brukes til ansikt forme eller å fremstille brunfarge virkning på ens ansikt. Alt som skal gjøres, i så fall, er å bruke kosmetikken på de riktige ansikt deler som kinnben, templer, en nese og en hake.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *