Hvor mange farger og omsorg kosmetikk bør vi egentlig bruke?

Skrevet i Nyheter av Stylist

Det er åpenbart at kvinner elsker kosmetiske produkter. De pleier å besøke kjemikere når salget er annonsert eller bla blogger knyttet til skjønnhetspleie og slett fordi kvinner ønsker å se fantastisk. Hva gjør de for å oppnå dette målet? Vanligvis, de satt på ansiktet mye farge kosmetikk og kosmetiske produkter for ansiktspleie. Det samme er gjort til sin kropp og hår. Betyr denne prosedyren også angår deg? Nok til å minne din morgen og kveld toalett rutine. Du får opp tidlig, bruke tonic eller vaske ansiktet med et såpestykke, gel eller skum. Deretter klappe deg fuktighetsgivende, matt eller anti-rynke krem. Men det er den sminke program som gjør hodet svimlende. Har du noen gang telle hvor mange kosmetiske produkter du putter i ansiktet? Hvis ikke, la oss gjøre dette nå. Bloggere og make-up artister ofte publisere opplæringsbruker for å presentere hvordan du utfører riktig sminke bruket. Hvor mange produkter bruker de? La oss starte fra begynnelsen. For det første, et ansikt tåke spray, sminke primer, base, øyeskygger, en eyeliner, pudder, rouge eller solpudder, en lipliner, en leppestift eller en leppeglans, en mascara og en panne blyant. Har vi glipp av noe? Sikkert, hver enkelt av oss kan legge noe til listen. Og nå, tenke på alle de applikatorer som du trenger for å sette på alle kosmetiske produkter. Gjerne, kropp og hårpleie ser ganske likt. For å utføre det, trenger vi en dusjsåpe, body peeling, en fuktighetsgivende balsam, en hånd og fot krem, sjampo, balsam, kosmetisk for hårtuppene, masker, hårfarge. Og igjen, er det umulig å nummerere alle kosmetiske produkter som brukes.

cosmetics3

Hvis du bruker på Internett for å lese blogger av skjønnhets freaks, sikkert, har du lagt merke til de utallige mengden av kosmetisk har de en tendens til å eie. En gang, hender det at det ikke er nok plass for dem i en jente badet eller i sin make-up bag, det er derfor disse kosmetiske produkter har å okkupere separate hyller i et skap. Andre jenter, kjøpe kosmetiske produkter i en bulk, for eksempel to kremer, en på grunn av lukten og den andre på grunn av sin farge. Jentene test, sammenligne og velge de beste kosmetiske produkter hele tiden. For å gjøre lang historie kort, de har bare øyne for kosmetiske produkter.

Men trenger vi egentlig så mange kosmetiske produkter? Tenk for en stund. Du satt på ansiktet flere lag med farge og omsorg kosmetiske produkter. På denne måten hindrer du huden din fra å puste. Takket være en olje- krem ​​eller base du tette porene, og samtidig teste nye produkter du utsette huden din for irritasjoner. Ved hjelp, såkalte aggressive make-up fjerning produkter du kan gjøre stor skade på huden din. Kanskje ville det være bedre å redusere antall kosmetiske produkter bare for moro skyld pen og sunn hud. I dette tilfellet tilsvarer den mindre jo bedre. Sett din lit på kvalitet. Juster kosmetiske produkter til huden din trenger. De aktuelle produktene er disse laget av naturlige ingredienser og de som er tilgjengelige på apotek. Gjør den generelle, ryddig orden i din make-up bag. Kast alle utdatert produkter, og de produktene som ikke fungerte med huden din, bare gi bort til venner og slektninger. Tross alt, mindre antall kosmetiske produkter større penger å spare for deg. Ikke bare lommeboken vil være takknemlig, men viktigst av alt, også huden din.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *