Pålitelige metoder for fett hår

Skrevet i Nyheter av Stylist

Når håret blir fettete lett det betyr at talgkjertlene ikke fungerer som den skal. Den omfattende talg er ikke indisert fordi hodebunnen og håret blir fettete, og som et resultat, disse blir flat og komponere dårlig. Årsakene til feil talgkjertlene arbeid er: stress, usunt kosthold, hyppige hår døende og overoppheting av hodebunnen.

Hvordan vasker du fett hår? For det første, er det tilrådelig å velge sjampo dedikert til denne svært type hår. Det er å brukes i små mengder, særlig fortynnet i vann. For det andre, mens vaske hodet, utføre milde hodemassasje. Takket være dette, er du kommer til å fjerne døde hudceller og øke blodsirkulasjonen i hodet ditt. For det tredje må håret skylles grundig. For å gjøre det, kan du bruke vann med urte tillegg. For det fjerde bør en balsam bestemt for fett hår bare brukes på håret, aldri på hodebunnen selv.hair (12)

Hvordan tørker du fett hår? Drenere overskudd av vann med et håndkle, fortrinnsvis med papiret en. Hårføneren bør plasseres innenfor 20 cm avstand fra hodet. Ved slutten av tørkingen, blåse håret med den kalde luften.

Hvordan styler du fett hår? Børster og kammer laget av naturlige materialer er de beste tilbehør til gre fett hår. Å stilisere håret ikke bruk produkter som kan legge håret eller som øker utskillelsen av serum. Ikke bruk en rettetang og et hår curler.

Hvordan lager du en sitron tilsetningsstoff til en maske? Bland 50 ml vann kokt med saften presset ut av en halvdel av en sitron. Påfør masken på hodebunnen din. Denne typen hjemmelaget kosmetisk reduserer utskillelsen av serum, skyver håret litt opp og gjøre dem lysere. Bivirkninger inkluderer uttørking og irritasjoner.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *