Hva kan du gjøre for å få lengre øyevipper? Prøv en øyenvippe balsam?

Skrevet i DIY Guider, Utvalgte av Stylist

Lange øyevipper er nøkkelen egenskap av femininitet. Definitivt, den vakreste er ikke de falske øyevipper men naturlige seg. Hvordan ta vare på våre øyevipper? Hvilke kosmetikk bør vi nå for å forbedre deres tilstand, forlenge dem og kurve dem?

Det er mulig å forlenge og tykne våre øyevipper på mange måter. Mest populært, fra det brede utvalget av kjønn behandlinger utført ved skjønnhetssalonger, er metoder som kalles: øyenvippe Volumgivende metode og øyenvippe forlengelse 1: 1 mede. Er alle metoder for øyenvippe forlengelse og fortykkelse trygt? Hva er det grunnleggende av disse kosmetiske behandlinger?

1: 1 metode

1: 1 øyenvippe forlengelse metoden består i å feste et par falske øyevipper til en naturlig. Falske øyevipper er festet ved hjelp av en spesiell kosmetisk lim, også kjent som klebemiddel. En person som ønsker å gjennomgå denne typen en skjønnhetsbehandling må oppfylle en avgjørende betingelse – denne personen må være en eier av de sterke og sunne øyevipper. Hvorfor? Rett og slett fordi det er mulig at vedlagte falske øyevipper og limet kan laste naturlige øyevipper. Med andre ord, korte og skjøre øyevipper bli enda mer svekket og skjør etter feste ekstra ballast i en form av de falske øyevipper.

makeupeyelash

I utgangspunktet er det tilrådelig å ha øyenvippe forlengelse metoden utføres på en kosmetolog er der den erfarne ting fungerer. Bare på den måten kan en rekke ubehagelige overraskelser unngås, og dette i sin tur kan være, for eksempel – skjevt festet falske øyevipper, synlige gobs av et lim eller irriterte øyne og hud. Hva er mer, varer behandlingen opptil to timer og koster flere titalls kg. Videre må du også legge tid og penger brukt på å fornye falske øyevipper feste bruker. I løpet av disse brukene, fullfører skjønnhets øyevippene som har falt ut – og denne typen behandling skal gjentas etter noen uker. Skjønnhets skiller øvre øyevippene fra lavere med kollagen pads, og så setter hun hverandre hver eneste øyenvippe for å gjøre det lettere å feste noen falske seg til en naturlig. De falske øyevipper er vanligvis laget av syntetiske stoffer eller mink pels.

Under behandlingen kan irritasjoner, tåredannelse eller rødhet av øynene forårsakes som en konsekvens av flere timer liggende på kosmetikken seng med øynene allment åpne. Utfelling øyelokk eller hodebevegelser hindre ytelsen til skjønnhetsbehandling og den falske øyevipper vedlegg. Videre kan bunnfallet bevegelsene fører limet å sive inn i øynene.

Som en konsekvens, bør folk som er hyperaktive ikke bestemme gjennomgår denne typen skjønnhet behandling. Dessuten øye og hudlidelser, allergi mot syntetiske materialer og dyrets pels er enda en kontraindikasjoner som må tas inn på kontoen. Etter dette kosmetisk behandling, pasienter er ikke lov til å dekke sine øyevipper med en mascara, gni øynene, bruk en badstue eller et svømmebasseng, bruke henna eller bruke en vippetang.

Plukk øyevipper og individuelle øyevipper

1: 1 metode er ikke den eneste metode for å forlenge og fortykkende øyevipper. Vi kan også utvide våre øyevipper ved å ha bånd øyevipper eller individuelle øyevipper vedlagt. Disse falske vipper kan kjøpes i skjønnhet butikker «. Riktignok kan vi også betake oss til en kosmetolog å ha denne kosmetisk behandling utført. Likevel er det verdt å huske at falske strippe øyevipper og falske individuelle øyevipper er bare festet for en dag. Med andre ord, disse er disponibel. Framgangsmåten i falske vipper vedlegg en kosmetolog bruke limet og pinsett. Før strimler er brukt, har skjønnhets å male en svart linje på øvre øyelokk med en eyeliner for å maskere vedlegget sted. Stripe øyevipper er mykt presset mot øyelokket og etter at limet tørker opp, er de falske og naturlige øyevipper dekket med mascara.

The macro female eye

En annen metoder for øyenvippe forlengelse – øyenvippe balsam

Hvis du innser at perspektivet for å lyve i flere timer på kosmetiske sengen, å ha noe med øynene tuklet med bruken av uidentifiserte syntetiske produkter virker litt overveldende og skremmende, gi en sjanse til øyenvippe balsam. Deres stor fordel er at disse har en innvirkning på de naturlige øyevipper og stimulere deres vekst på en naturlig måte. Hvordan er det mulig? Øyenvippe balsam er basert på kun naturlige ingredienser, samt, plante- og blomsterekstrakter. Dessuten, disse kosmetikk omfatter også av vitaminer og fuktighetsgivende stoffer. Denne medley av ingredienser resultater i øyevipper blir næret, og øyelokket huden blir beskyttet mot irritasjon. Videre øyenvippe balsam påvirke vekst av øyevipper, volum og tykkelse. I tillegg, takket være øyenvippe balsam, fargen på øyevipper blir mørkere. Til slutt, kosmetikken forbedrer øyevipper ’tilstand, regenererer og styrker dem.

I utgangspunktet, varer øyenvippe balsam skjønnhetsbehandling i flere måneder. Dette kosmetisk behandling består i å påføre kosmetikken en gang om dagen ved hjelp av en tynn pensel. Selvfølgelig, er det produkt som skal anvendes likt, på den øvre og den nedre øyelokk. Bruken må utføres på rengjort og tørr øyelokk hud. De første resultatene er å bli sett etter noen få uker. De endelige resultatene er merkbar etter flere måneder med regelmessig og riktig bruk.

Nanolash øyevipper balsam

Nanolash er en øyenvippe balsam som gjør det mulig å oppnå drømmen øyevipper. Dette kosmetisk behandling er mye mer behagelig, kortere og billigere enn den falske øyevipper festeprosessen (uansett om disse er strippe øyevipper, individuelle øyevipper eller 1: 1 Metode.) Til tross for at behandlingen krever litt tålmodighet fra en person, påvirker øyenvippe balsam våre øyevipper, og de endelige effektene er naturlig og langvarig.

nanolash123-1

Hvordan fungerer Nanolash?

Nanolash forlenger, tykkelser, gir volum og mørkere farge på øyevippene. I tillegg regenererer den og styrker vippene. Disse typer ønskede resultatene er mulig å oppnå på grunn av bruken av de aktive stoffer og plante-opprinnelse ingredienser. Denne typen sammensetning strammer øyevipper, gjør dem vokse og beskytter øyelokk hud og øyne fra noen irritasjoner.

Hvordan bruker du det?

Nanolash har fått en liten børste, noe som gjør det mulig for en forbruker å feilfritt male en tynn linje, både på øvre og nedre øyelokk, bare på øyehårskanten. Bruken bør utføres hver kveld til ønsket resultat er oppnådd. Effektene er synlige etter to eller tre uker etter skjønnhetsbehandling, og de endelige resultatene er merkbar etter tre måneder. En flaske Nanolash har 3 ml av kosmetisk. Denne mengde er tilstrekkelig for de seks møll for kosmetiske behandlingen.

14 Kommentarer “Hva kan du gjøre for å få lengre øyevipper? Prøv en øyenvippe balsam?”

 1. Evy

  Jeg har aldri hatt vippeextensions og kommer aldri til å få det. Jeg bruker heller vippeserum og takket være dem har jeg ikke bruk for falske vipper.

  Svar
 2. Inga

  Jeg har bare hatt vippeextensions en gang i livet mitt og måtte fjerne dem etter et par dager fordi jeg ikke taklet dem, øyelokkene mine var tunge, det var veldig ukomfortabelt og det verste var at jeg måtte være veldig forsiktig uansett hva jeg gjorde! Jeg kunne ikke engang få en god natts søvn! ;/

  Svar
 3. Martine

  Jeg måtte ta dem av neste dag på grunn av en allergisk reaksjon mot limet. Neste morgen kunne jeg ikke engang åpne øynene ordentlig! Jeg ville elsket å prøve dette serumet fordi jeg så en omtale en gang og så mange jenter sier at dette serumet ikke gir allergiske reaksjoner

  Svar
 4. Nora

  Huden min er ekstremt sensitiv og nesten halvparten av eyelinerne og maskaraene jeg bruker gir meg allergisk reaksjon 🙁 Jeg ble så overrasket når jeg merket at nanolash ikke irriterte huden eller øynene mine og effekten er utrolig! Hvis jeg påfører to eller til og med tre lag maskara ser vippene mine ut som falske vipper 😀

  Svar
 5. Tanja

  samme her men tross alt er dine egne vipper dine egne vipper 😉

  Svar
 6. Julie

  Hvis de bare hadde vært litt lengre og fullere så hadde det sett fint og naturlig ut men alt avhenger av evnene til stylisten

  Svar
 7. Kirsten

  Skjønnhetspleiere har ofte ingen innflytelse over kunder som vil ha store mengder veldig lange vipper på og ja, de ser ofte veldig unaturlige ut

  Svar
 8. SnøHvit

  Uansett om det ser naturlig ut eller ikke, er vippeextensions den verste metoden for å få lengre vipper! Det gjør for mye skade. ikke verdt det.

  Svar
 9. Rakel

  Alle kommentarene om skaden som gjøres av vippeextensions er overdrevet. Jeg har brukt mine vippeextensions i 3 måneder nå og da jeg skulle få dem fikset opp merket jeg ikke at vippene mine var svakere eller noe. De er veldig korte men jeg tipper det er et inntrykk fordi jeg ble vant til hvordan vipper med full lengde og volum ser ut.

  Svar
 10. Birgit

  Vippeextensions var en katastrofe: korte, sprø, faller ut og det var ikke bare et inntrykk for selv skjønnhetspleieren merket at de er svake og skadet. For øyeblikket bruker jeg nanolash (to uker så langt) men de har allerede sluttet å falle ut og virker sterkere. Jeg skal aldri ha vippeextensions, jeg påfører bare enkeltvipper fra tid til annen hvis jeg vet at jeg skal på et viktig arrangement snart. Ingen flere vippeextensions!

  Svar
 11. Laura

  vippeextensions skader vippene på samme måte som hårextensions og gelé/akrylnegler

  Svar
 12. Margaret

  Jeg har hatt noen vippeserum allerede og dette er definitivt det beste. Jeg anbefaler det på det sterkeste.

  Svar
 13. Tori

  Det virket ikke slik jeg forventet/

  Svar
 14. Amanda

  Jeg leser om dette serumet for første gang og har virkelig lyst på det! 🙂 en fin, informativ artikkel:))

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *