Can Camera Ready BB Cream SPF 35 fra Smashbox vil erstatte sminke foundation?

Skrevet i Nyheter av Stylist

Camera Ready BB Cream SPF 35 fra Smashbox er lukket i en svart rør på 30 ml kapasitet. Den store fordelen av pakken er det faktum at det står på koppen, som i sin tur gjør det mulig for brukerne å få alle de kosmetiske rester kjører ned i røret. I tillegg, når produktet er i ferd med å avslutte, kan du kutte røret i et halvt år siden det er laget av plast. På en slik måte, er enhver dråpe Camera Ready BB Cream bortkastet. Selvfølgelig trenger rørene ikke varierer på utsiden. Annerledes er innholdet av røret fordi Smashbox kosmetikk er tilgjengelig i åtte skygger av beige og bronse. Disse er merket med navn som starter fra Fair, Light og Neutral opp til Medium og Dark.

Smashbox (5)

Hvordan bruker du Camera Ready BB Cream SPF 35 fra Smashbox? Generelt kan Kamera Ready BB Cream brukes alene eller som en make-up base. Hva er mer, det gir middels nivå av feil dekning, derfor for å oppnå effekten av sterke ufullkommenhet dekning er det tilrådelig å kombinere krem ​​med en make-up foundation. Imidlertid trekker produsent brukernes oppmerksomhet for ikke å påføre et tykt lag av kosmetikken siden det kan skape den skjemmende maskeliknende effekt. Nok til å distribuere en liten mengde av produktet på ansiktshuden for å skjule hud feil. Verdt å merke seg, hvis huden din er tørr, er det foreslått å bruke en fuktighetskrem på forhånd.

Camera Ready BB Cream gir definitivt ansiktshuden med beskyttelse danne solens utstråling på grunn av SPF 35 solkrem inkludert. Videre produktet reduserer blank hud sammen med å skalere ned talg produksjon. Næring og generell forskjønnelse av ansiktshuden er også levert av Smashbox BB cream.

Kan Smashbox Camera Ready erstatte en make-up foundation? Generelt er det mulig å anvende produktet i stedet for make-up foundation, ikke desto mindre, en betingelse må settes ut. Vi kan trekke seg fra å bruke make-up foundation, hvis vi ikke trenger sterk hudfarge feil dekning. Ting å huske, BB kremer vanligvis gi lys dekning fordi disse ikke oppfyller de samme målene som make-up baser og make-up væsker. Hvis du ønsker å bruke BB krem ​​samtidig ha merk misfarging eller akne merker, kan du bruke en concealer eller en transparent pudder for å gjøre din make-up feilfri. Den første kosmetiske kommer til å dekke alle plassene, mens den andre gir hudfarge matte etterbehandling. Ekstremt viktig er også å analysere fargevalget av produktene for å plukke den tilsvarende med hudfarge skyggen av Camera Ready. Den enkleste måten å oppnå dette, distribuere en liten mengde av BB krem ​​på dama. Hvis den klarer å blande feilfritt med din hudfarge, er du fri til å kjøpe produktet og nyte ditt vakre utseende.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *