Hvordan fungerer ansiktsmasken Glamglow THIRSTYMUD™ Hydrating Treatment?

Skrevet i Hudpleie, Nyheter, Sminke, Utvalgte av Stylist

Denne ansiktsmaske Glamglow THIRSTYMUD ™ Hydrating Treatment er bestemt for både kvinner og menn uavhengig av alder eller hudtype. Dens viktigste mål er å trenge inn og fukte de dypeste hudlagene. Samtidig, på grunn av det kosmetiske, gjenopprette vi strålende og ungdommelig utseende. Hvordan er det mulig? Den passende høyt nivå av vann i epidermis er i stand til å holde huden i ansiktet sikret mot å bli slapp, kollagen og elastin tap, misfarging og rynker formasjon så vel som mot andre tegn på aldring av huden. Dessuten, rekvisitter vann opp hyaluronsyre for å opprettholde hudfarge i god stand.

Glamglow1

Ovennevnte hyaluronsyre og kokosolje er de to, viktigste ingrediensene i Glamglow, THIRSTYMUD ™ Hydrating Treatment ansiktsmaske. Den kosmetiske består også av ingefær, sitronsyre, havre ekstrakter, orange oljer og epler. Dessverre gjorde produsentene ikke eschew de irriterende og potensielt allergifremkallende stoffer. Dette inkluderer PEG, dufter, lanolin og glyserin. Utvilsomt, motvekt i dette tilfellet er planteekstrakter og kaolinittleire. Verd å legge merke til, den siste komponent, kaolinittleire, legges ut som en av de siste på listen ingredienser, men hevder produsenten at ansiktsmasken er sammensatt på leire kaolinittbasis.

Glamglow er THIRSTYMUD ™ Hydrating Treatment ansiktsmaske solgt i en blå krukke på 50 ml kapasitet. Riktignok kan Glamglow produktene lett gjenkjennes ved sine ganske karakteristisk stjerne plassert på hetten.

Hvordan bruker du ansiktsmasken Glamglow, THIRSTYMUD ™ Hydrating Treatment? Alt du trenger å gjøre er å bruke et tykt lag av produktet i ansiktet. Selvfølgelig, før det, er det nødvendig å rense ansiktet huden grundig ved å sette på en toner med salisylsyre, en make-up fjerning lotion eller en ansiktsskrubb. Vent i ca. 15 minutter før ansiktsmaske blir tørr og skyll ansiktet med kaldt vann. Etter det, bruke en fuktighetskrem du velger, til toppen din ansiktspleie opp.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *