Teint Couture Long-Wearing Foundation Broad Spectrum SPF 20 Givenchy

Skrevet i Nyheter av Stylist

Alt som kan sies om Teint Couture Long-Wearing Fluid Foundation Broad Spectrum SPF 20 er faktisk produktet jevner hudfargen, kamuflerer mindre misfarging og skjønnhet flekker. Dessuten, dette kosmetiske avtaler også med å skjule skjemmende mørke ringer rundt øynene. En annen positiv funksjon, gir væskelignende formel fuktighet, glatthet og skånsom hudfarge utheving. I tillegg inneholder kosmetikken SPF 20 solkrem som beskytter brukerne mot de skadelige UVA og UVB-stråling. Ting å gjøre oppmerksom på Teint Couture Long-Wearing Fluid Foundation er stengt i en gjennomsiktig flaske, endte med en pumpedispenser. Denne typen applikator letter kosmetisk divisjon siden bare tilstrekkelig beløpet som kreves for feilfri makeup ytelse er fordelt. Dessuten, kan Givenchy produktet kjøpes i åtte farger: Shell, Sand, Beige, Honey, Gold, Ginger og Amber.

Givenchy Long-Wearing (3)

Hvordan gjør du ansiktssminke?

Først av alt, må du velge riktig nyanse av en makeup foundation. Hvordan oppnå denne oppgaven? Den generelle regelen sier, skyggen av makeup foundation bør bare velges i naturlige lyse forhold. Dessverre er det ikke alltid mulig. I de fleste tilfeller, kjøpe vi produkter i kosmetiske butikker hvor det er forbudt å gå ut og prøve makeup foundation på. Heldigvis er det en måte å kompromittere denne butikken prinsipp. Sett bestemt nyanse på din underkjeve og nakke, vente til det blir mørkere eller blander med huden din, og når du legger merke til tilfredsstillende resultater bare kjøpe den. Husk, ikke sjekke makeup foundation skygge på håndleddet, som faktisk praktiseres av de fleste kvinner. Det sier seg selv, bør kosmetikken matche med ansiktet huden ikke med håndleddet huden.

Vet du, hva er måten å anvende Teint Couture Long-Wearing Fluid Foundation Broad Spectrum SPF 20 fra Givenchy? Siden makeup foundation har flytende konsistens, er det ekstremt lett å bruke den ved hjelp av en make-up børste, en make-up versefot eller bare med fingertuppene. Som nevnt før, mens de bestemmer seg for make-up børste, nå for flat en og stemple ansiktet. Lignende måte stempling vurderer også make-up svamper. Når det kommer til fingerspissene, er alt du trenger å gjøre klapp Teint Couture Long-Wearing Fluid Foundation Broad Spectrum SPF 20 fra Givenchy i ansiktet huden. En sak å bli nevnt, ikke glem å gni det kosmetiske på underkjeve linje, haken og halsen. Hudområdet bak ørene bør også dekkes med makeup. Med mindre du gjør dette, får du den uønskede maske-lignende effekt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *