La oss da spille BingoSpa! Rensende ansiktsmaske med hvit leire og Dead Sea Mud

Skrevet i DIY Guider, Hudpleie av Stylist

Naturligvis vet vi hvordan hvit leire ansiktsmasker lurer til vår ansiktshuden. Det samme er kjent for å BingoSpa merkevare, det er derfor, produsentene har utarbeidet en rensende leire ansiktsmaske som selges under navnet Dead Sea Mud Face Mask with Caoline and Zink.

Det sier seg selv, at det vanskeligste å ta vare på er fet hud. Det har en tendens til å produsere store mengder talg, grunn som, denne type hud er alltid skinner over hele ansiktet, er dekket med kviser og hudormer. Mens du snakker om hudormer, stedet hvor disse er dannet, hudens porer, er utvidet og tett når man har fått fet hudtype. Hva er mer, er de fleste av talg produsert i, såkalte T-sonen (panne, nese og hake.) Dette er de aller deler av ansiktet hvor bakterier, ansvarlig for akne og seborré, er multiplisere kontinuerlig. Ett av stoffene som brukes sammen med akne kamp er leire på grunn av å ha absorberende, rensende og entreprenøregenskaper.

bingospa1I utgangspunktet er hvit leire en av rense BingoSpa maske ingredienser. Hvorfor spesielt hvit leire? Rett og slett fordi hvit leire er utmerket for fet hud omsorg. Det er forfriskende, desinfisering, porene kontakter og rensende egenskaper. Det som er av størst betydning, er hvit leire stand til også å regulere talg produksjon. I tillegg jevner denne substans og avlaster hudirritasjoner samt dermis betennelser. Bortsett fra mens leire, denne ansiktsmaske fra BingoSpa inneholder sink oksid, en svært viktig komponent mens du kjemper mot akne. En annen viktig ingrediens er leire fra Dødehavet (”Dead Sea Mud”), siden det er nok en substans som bidrar til akne medisinsk behandling. Mentololje spiller også fe betydelig rolle i Dead Sea Mud Face Mask med Caoline and Zink fordi det frisker opp huden og lindrer hudfarge.

Konsistensen av ansiktsmasken fra BingoSpa er ganske tett på grunn som kosmetikken ikke kjøre ned vårt ansikt, ikke flekker klærne våre og er rask til å tørke ut. Det anbefales å påføre et tynt lag av kosmetiske på ansiktet og holde det for en fjerdedel av en time. Deretter bør det ansiktsmaske skylles med varmt vann. Må bli husket, kan den første bruken føre med kløe.

Dead Sea Mud Face Mask med Caoline and Zink fra BingoSpa kommer i en liten, hvit krukke. Kapasiteten tilsvarer 150 gram.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *