Øyenvippe forlengelse: Fordeler og ulemper

Skrevet i DIY Guider, Inspirasjon av Stylist

Det sier seg selv at alle kvinner ønsker å se nydelig. Hva gjør de nå dette målet? Tydeligvis, de kjøper nye klær, endre frisyre, besøke en kosmetolog og… forlenge sine øyevipper. Hvorfor? Har de utvidede øyevipper hjelpe hvertfall i en kvinnes liv? Ærlig talt, ja og nei. Utvilsomt er det flere fordeler ved å utføre denne type av skjønnhetsbehandling. Likevel er det også ulemper. Les om plusser og minuser av øyenforlengelse og bestemme om du virkelig ønsker å se vakre eller bare naturlig.

Hvordan ser behandling for øyenvippe forlengelse ut?

Før opplisting fordeler og ulemper, la oss undersøke, hvordan øyenvippe forlengelse prosessen selv ser ut. Først av alt, separerer en skjønnhets den nedre øyelokk fra den øvre med en spesiell øyevipper pute. Deretter med pinsett, isolerer hun en enkelt øyevipper og festes til det ene falske øyevipper. For å aktivere de falske øyevipper å holde seg til de naturlige de skjønnhets gjelder en spesiell sort lim, også kjent som lim, som blir gjennomsiktig etter tørking. Hva er mer, varer øyenvippe forlengelse prosess opptil tre timer. Til den totale kostnaden for skjønnhetsbehandling, må du legge til flere gjenfylling bruker. Det er viktig å vite at etter denne behandlingen, er det ikke tillatt å gni øynene, har varme bad, bruk en badstue eller et svømmebasseng, sove på siden eller på magen og sette fet kosmetiske produkter direkte på øyevippene.

fake-eyelash2

Øyenvippe forlengelse – Fordeler

Definitivt, til fordel for øyenvippe forlengelse tilhører: god titt, tidsbesparende og praktiske. Den forlenget øyevipper forblir på ønsket sted, selv for et par måneder, selvsagt, når skjønnhetsbehandling er utført prikkfritt. Rett før behandling, bør skjønnhetsekspert velge riktig lengde, tykkelse og vinkelen buet av de falske øyevipper. Nåler til å si, at når hun velger de riktige parametrene av falske øyevipper, vil klienten nyte godt blikk for en lang tid. Likevel, hvis det ikke var for gjenfylling bruker, øyevippene ville ikke være så vakkert. Det er uunngåelig for vipper for å falle ut, og, som en konsekvens, er synlig i sammenligning med det andre øyet, og selv med de deler av øyelokkene asymmetri. Å ha øyevipper forlenget, sparer vi vår tid fordi vi ikke trenger å bruke mascara lenger. Det er ikke nødvendig i mascaravedlagte øyevipper (spesielt laget av mink pels) siden disse er allerede på banen svart farge. Videre syntetiske øyevipper ser ut til å være lett og presist børstet, mens mascara øyevipper kan ikke bare henger sammen, men også ufrivillig dekorert med svart kluler som fører lite appellerende effekt. I utgangspunktet forlenget øyevipper er også tilsvarende slitasje komfort. Dessuten, de falske øyevippene er skånsom og fleksibel, disse har naturlig skygge, så vel.

Øyenvippe forlengelse – Ulemper

På den annen side ulemper ved forlengelses øyevipper tallmessig fordeler. Disse er, for eksempel, faller ut av syntetiske øyevipper sammen med de ekte, kostnaden, systemagjenfylling bruker, materialer av som er laget falske øyevipper, syntetiske øyenvippe forvrengning, allergiske reaksjoner og øyne plager, svakhet av de naturlige øyevipper, banning fra å bruke vanntette kosmetikk og to-fase væsker (disse kan smelte limet.) levetiden for en naturlig øyenvippe varer fra 100 til 150 dager. Etter denne perioden, blir øyevipper erstattet med den nylig vokst en. Det står for en grunn som med den faller ut av den naturlige vippe, blir de vedlagte falske seg tapt også. Som en konsekvens, blir en liten spalte dannet som, i sin tur, vansirer vår øyelokk. Av den grunn, skjønnhetssalonger tilbyr falske øyevipper tette felter bruker. Skjønnhetsbehandlinger av øyevipper forlengelse, og deretter gjenfylling, belastes med ganske høy sum penger. Ikke glem å legge til timer kastet bort på liggende på skjønnhet sengen. Videre er falske øyevipper laget av sibirsk mink pels, syntetiske eller silke-polyesterfibre. Disse materialene kan forårsake allergiske reaksjoner på disse menneskene som har fått sensitiv hud og øyne. Lignende irritasjoner kan være forårsaket av limet som brukes under behandlingen av falske øyevipper vedlegg. Dessuten, etter en viss periode, kan de forlenget øyevipper blir forvrengt, noe som betyr at de kan floppe, endre deres form eller mister fleksibilitet. Plutselig forsvinner den tiltalende utseende og våre øyne virker trist og optisk mindre.

zempillahosszabbítás

Når det gjelder kontraindikasjoner, kan vi oppsummere allergi, dermatologisk og oftalmologisk sykdommer. Kvinner som har gjennomgått øye plastisk kirurgi, har fått svekket øyevipper, betennelse i konjunktiva og sensitive øye huden området er ikke tillatt å forlenge sine øyevipper. Under skjønnhetsbehandling naturlige øyevipper er lastet med lim og med falske øyevipper. Tilstanden til naturlige øyevipper blir forverret seg, de ble mer utsatt for å falle ut og skader. Videre, mens de bestemmer seg for øyenvippe forlengelse, må vi følge bestemte regler. Noen av disse har vært nevnt før. Hva har forlatt er forbudet ved bruk av tykke og fet konsistens kosmetikk.

Øyenvippe forlengelse vs. andre metoder

Er øyenvippe forlengelse behandling den eneste metoden å gjøre kvinner ser pen og sjarmerende? Naturligvis, det er mange måter grunn som de lange og tykke øyevipper kan oppnås. En av denne metoden kan være bruk av Nanolash øyevipper balsam. Dette kosmetisk styrker, regenererer og stimulerer veksten av nye øyevipper. Dessuten, Nanolash forlenger, tykkelser og mørkner øyevipper, også. De første effektene vises bare etter flere uker siden den første bruken. Resultatene vare hele tiden. Enda en fordel med Nanolash øyevipper balsam er dens naturlige sammensetning, sensitiv øyelokk huden beskyttelse og mangel på irritasjon risiko. Dessuten, hvis du ønsker å forbedre din øyenvippe tilstand, kan du prøve kosmetisk behandling basert på ulike oljer bruk. Disse preparatene næring, regenerere, fukte og gjøre øyevippene skinne, men disse ikke gjør øyevippene lengre. Videre kan dyktig bruk av en mascara også hjelpe våre øyevipper for å se ut som om disse var lang. Alt du trenger å gjøre er å kjøpe den høye kvaliteten mascara og lære alle teknikker for å male øyevipper, som brukes av profesjonelle make-up artister.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *