Skin Perfecting Mattifying Foundation fra Celia for fet og blandingshud

Skrevet i Nyheter av Stylist

Hva bør gjøres, hvis ansiktet ditt er fet, og som et resultat, skinner hele tiden? Selvfølgelig kan du skjule ansiktet under en lue, bo hjemme for resten av livet ditt, eller bruke Skin Perfecting Mattifying Foundation fra Celia, polsk kosmetisk merkevare. Vel, synes den siste løsningen å være den enkleste og mest fornuftige en å vurdere.

Fet og blandningshud er en skikkelig mareritt for noen kvinner. Deres hud skinner, er klissete og all kosmetikk anvendt bare kjøre nedover ansiktet. Dessuten, er denne type hud en ganske vennlig miljø for alle typer akne og hudormer formasjon. Enhver kjent metode ikke bestått eksamen om å eliminere overskudd av talg. Uansett hva ville du gjøre ved å bruke mattende papirer, vaske ansiktet med svovel såpe eller bruke kremer reduserer talg, ikke ansiktet ditt vil ikke slutte å skinne. Og hva med blandningshud? Dens omsorg er en skikkelig utfordring. Ikke bare er det skinnende over T-sonen, men også er peeling, tørr eller normal i kinnene området. Dessverre, når du har den andre hudtype, må du ta vare på den på riktig måte fordi tilstanden kan være forringet når som helst.

Hvis du fortsatt leter etter en vare kosmetisk for fet eller blandningshud, kan du prøve ut Skin Perfecting Mattifying Foundation fra Celia. Sannheten er, kosmetikk fra Celia er ikke lett tilgjengelig ettersom disse kan kjøpes i noen små, nærbutikker. Likevel er det verdt å vie litt tid på å finne dem, fordi det kan vise seg at bruk av Celia kosmetisk er som å treffe jackpot.

CeliaSkin Perfecting Mattifying Foundation er stengt i en liten tube som passer ens hånd. Hva er mer, er den tilgjengelig i fire farger: beige, naturlige, beige og solfylte. Med andre ord, de nyanser varierer fra blek beige til brune. Celia makeup foundation inneholder C-vitamin samt de fra PP-gruppen. Takket være disse organiske forbindelser, er huden vår uthevet, uthvilt og næret. Den store nyheten, ikke kosmetikken ikke inneholde parafin. I stedet for denne komponenten, Celia sminke foundationen omfatter, dessverre, silikoner som gir kosmetikken med mousse-lignende konsistens.

Hva er egenskapene til Celia Make Up foundation og kvinner kan ha fet eller blandingshud bruke den fritt? Først av alt, gir kosmetikken gode hud feil dekning.

Følgelig kan det brukes i stedet for en sminke stift ved å påføre enda et lag av foundationet på misfarging. For det andre, dette sminke foundationet Mattes og bevarer denne slags effekt selv for en lang dag. Selvsagt kan vi forsterke matt effekt ved å påføre et gjennomsiktig pudder. For det tredje har Skin Perfecting Mattende Foundation ikke få mørkere og endrer ikke fargen på noen måte. Dessverre kan denne kosmetiske tørke ansiktshuden ut og tette porene i huden. Hvis brukt i en stor mengde, kan man oppnå skjemmende maske-lignende effekt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *