Alt du trenger å vite om Rare Beauty fra Selena Gomez

Skrevet i Sminke av Stylist

Skjønnhetsmerker lansert av kjendiser blir stadig mer populært. Nylig ble Selena Gomez med på trenden og lanserte et merke kalt Rare Beauty. Hva skiller dem fra andre merker? Hva finner du i tilbudet deres, og hvor kjøper du produktene fra? Du finner svarene på disse spørsmålene nedenfor.

Rare Beauty – merkevaren med et veldedig formål

Både på videoer som legges ut av Selena Gomez og på merkets offisielle nettside finner vi informasjon om at Rare Beauty ble opprettet for å slutte å sammenlikne ulike mennesker, og fremme verdsetting av hvor unike og vakre vi alle er. Selena forklarte at «Rare» delen av navnet ikke er tilfeldig – navnet er der for å feire mindre perfeksjonisme og de urealistiske skjønnhetsstandardene som blir kraftig promotert på sosiale medier.

Selena forklarer videre at hun har tilbrakt mesteparten av livet sitt i en styliststol (på grunn av arbeidet hennes) og at hun alltid har assosiert sminke med moro. Hun brukte noen år på å skape sitt eget skjønnhetsmerke. Derimot visste hun akkurat hva det var hun ønsket seg. Hun mener at sminke bør fremheve vår individuelle skjønnhet heller enn å kopiere noen andre.

Hvilke kosmetiske produkter finner du i tilbudet fra Rare Beauty?

Grunnleggeren av merket vektla at hun ønsket å lage produkter som smelter inn i huden og knapt kan merkes. Derfor vil du finne flere flytende og ganske sjeldne produkter, som for eksempel kremede øyeskygger og blushere som ser ut som leppepomade.

Flytende highlightere er tilgjengelige i 8 ulike farger. Disse er svært effektive, og bare en liten dråpe er nok til å få huden din til å gløde.

Leppestifter og lipglosser er åpenbart også en del av tilbudet – som individuelle produkter eller som sett. Det finnes 8 leppestifter med en silkemyk og matt finish.

Den største suksessen er foundationen med 48 ulike farger! Dette er virkelig noe nytt på markedet og vil sørge for at alle kan finne fargen som passer dem helt perfekt. På tross av at den er svært diskre tilbyr den fantastisk dekkevne og gjør huden fuktig og glødende. Bortsett fra foundation finnes det også en stor kolleksjon concealere – også i 48 ulike farger med 3 toner: varm, kald og nøytral. Merkets offisielle nettsider gir deg muligheten til å finne den perfekte matchen for huden din.

Et annet produkt til øynene er en tosidet øyebrynsblyant med mascara til øyevippene. Her kan du også velge i 8 forskjellige farger. Det finnes også en svart, matt eyeliner i tilbudet.

Overraskende nok tilbyr merket også børster til concealerne og øyeskyggene de har lansert.

Som du kan se lar Rare Beauty deg sette opp et komplett sminkeregime!

Hvor kan jeg kjøpe produkter fra Rare Beauty?

Du kan bestille på den offisielle nettsiden rarebeauty.com eller på amazon.com. Når det kommer til butikker i det virkelige liv kan du finne produktene på Sephora – de er tilgjengelige i mange ulike land.

Rare Beauty støtter og setter fokus på mental helse

Det som er viktigst med merket er at de har lansert et spesielt Rare Impact Fond. Merket har satt seg et mål om å samle inn 100 millioner dollar på 10 år, som skal brukes til å tilby mental helsehjelp i fattige eller underbemannede samfunn. På merkets offisielle nettsider finner du en egen fane med artikler, ekspertkontakter og gratis kontakt for mennesker som opplever emosjonelle eller mentale kriser.