Beste Ansiktsserum mot Rødhet? De 7 Beste Valgene Her!

Skrevet i Hudpleie, Inspirasjon av Stylist

Om du er plaget med rødsprengt hud og sprengte blodkar må du vite hvor viktig det er å bruke de riktige hudpleieproduktene i det daglige. Produkter som ikke passer kan irritere slik overfølsom hud. For å gjøre den mer «immun» mot angripere og for å styrke blodkapillærene, vil du trenge et bra ansiktsserum som motvirker rødskjær. Kosmetologene er enige: ansiktsserum er så kraftige at alle edderkoppårerammede bør skaffe seg et. Hvilket serum er best for huden din? Vi vet hva det heter! Les rangeringen vår!

Først av alt: hvordan tar man vare på rosaceaplaget og sensitiv hud?

Slitsom, sint og overfølsom hud hud trenger spesialbehandling. Vet vi hvordan vi gjøre dette da? Vi bør definitivt være klar over hva som skader den og hvordan vi hånderer dette på en måte som ikke forverrer hudens tilstand ved å øke rødsprengtheten og irritasjonen. Her er reglene man bør følge om man har rosacearammet hud:

  1. Slutt å bruke grovkornede skrubber som er for hardhendte mot huden når de brukes, da disse irriterer og kan føre til sprengte blodkar.
  2. Drikk massevis av mineralvann for å motvirke at huden tørker ut.
  3. Unngå høye temperaturer, som betyr at du bør unngå saunaer, solarium og varme bad.
  4. Beskytt huden mot vind og kaldt vær.
  5. Bruk solblokkerende solkrem året rundt (SPF 50 om sommeren, SPF 20 om vinteren).
  6. Velg produkter som er spesiallaget for rosacearammet og sensitiv hud.
  7. Reduser mengden glovarme måltider og drikke.
  8. Unngå sterke krydder.
  9. Slutt å røyke sigaretter og drikke alkohol.
  10. Bruk et bra ansiktsserum mot rødsprengthet i den daglige hudpleierutinen din.

Hvordan velger man det beste ansiktsserumet mot rødskjær for sensitiv hud?

Et bra ansiktsserum mot rødhet bør ideelt sett inneholde ingredienser som er i stand til å håndtere uønskede symptomer som rødhet, inflammasjon, sprengte blodkar, svie, tørrhet og ubehag. Takknemligvis trenger du ikke bruke masse tid på å sammenlikne ingredienser, priser, flaskestørrelser eller anmeldelser, Vi har gjort det for deg, og presenterer 7 seirende serum som er laget spesielt for de med rødskjær i ansiktet og sprengte blodkar. Les oppsummeringen vår og velg serumet som er best for din hud!

DE 7 BESTE ANSIKTSSERUMENE MOT RØDSKJÆR

1. Nanoil Anti-Redness Face Serum

Nanoil Anti-Redness Face Serum

Dette ansiktsserumet mot rødskjær inneholder alt det trenger for å berolige, beskytte og styrke supersensitiv hud med tendens til sprengte blodkar. Nanoil Anti-Redness Face Serum styrker hudens repareringsevne og sørger for at nye hudirritasjoner avtar over tid. Serumet styrker svake blodkapillærer og er høyt verdsatt på grunn av raske resultater, rimelig pris, god kvalitet og gunstige ingredienser. Produktet målsetter seg å løse alle problemer som påvirker rosaceaplaget hud. Den store flasken produktet følger med i er en ekstra fordel.

De botaniske ekstraktene som er tilsatt i dette produktet fungerer fantastisk. Kastanjeekstrakt roer ned «ildsinte» ansikt, styrker svake blodkar og motvirker at de utvider seg. Sypresskjegleekstrakt tilfører fuktighet, forbedrer utseendet på huden og beskytter mot alle utenforliggende miljøforhold. En ekstrakt fra limetre lindrer betent hud, motvirker videre inflammasjon, fjerner irritasjon og styrker blodkarene. Nanoil Anti-Redness Face Serum er beriket med en kraftig ekstrakt fra Boerhavia Diffusa-planten som jevner ut hudtonen, forskjønner og holder rynkene på avstand. Finnes det noe mer du vil vite om? Kanskje hvor du kjøper produktet! Sjekk ut www.nanoil.noNanoil er det beste valget for sensitiv hud!

2. REN Evercalm Anti-Redness Serum

Et ganske populært serum som mottar gode anmeldelser. Det motvirker inflammasjonsanfall og gir umiddelbar lindring til irritert hud. Regelmessig bruk av REN-Serumet øker hudens motstandsdyktighet ovenfor skadelige miljøfaktorer som vind, kalde temperaturer, varme eller UV-stråling. Det hjelper deg å holde ansiktshuden ung lengre. Prøv det på rødsprengt og irritert hud. Det er et bra valg for dehydrert og kviseplaget hud også. Uansett når du bruker det skal du alltid følge på med fuktighetskrem etterpå.

3. Exhuviance AntiRedness Calming Serum

Exhuviance er et kosmetikkmerke som ble berømt for lenge siden, og som er populært hos profesjonelle skjønnhetssalonger. For øyeblikket er det lett tilgjengelig, men den dyre prisen er ikke så motiverende. Exuviance AntiRedness Calming Serum er et nedkjølende produkt som lindrer rødhet og irritasjoner, noe som er ideelt for rosaceaplaget og sensitiv hud. Effektene dukker raskt opp etter et par uker med regelmessig påføring. Dette produkter motvirker inflammasjon og styrker blodkarene.

4. Jart+ Cicapair Tiger Grass Serum

Dette serumet er iøynefallende på grunn av den uvanlige formuleringen. Det inneholder en patentert ingrediens som kalles «Centella RX», som er ment å lindre og beskytte huden, i tillegg til Cicabond som reparerer irritert og skadet hud. Det tredje eksepsjonelle virkestoffet i serumet er Jartbiomet, som er et unikt mikrobiomkompleks som styrker og gir vesenlig lindring av plager. Anmelderne forteller at det kun tar noen å uker å merke effekten som gir velbehaget man ønsker fra huden tilbake. Det er laget spesielt for sensitiv, dehydrert og rødsprengt hud, men serumet kan passe bra om du sliter med rosacea eller sprengte blodkar også. De botaniske ingrediensene i formuleringen er en stor fordel også.

5. Skin Ceuticals Redness Neutralizer

Skin Ceuticals Redness Neutralizer er en lettvektig gelekrem. Selv om det kommer i en stor flaske på 50 ml, varer ikke produktet lenge. Vi har inkludert det i oppsummeringen vår etter å ha funnet et par positive anmeldelser om serumet. Produktet har bra effekt på overfølsom hud og har lindrende og beroligende effekt, styrker hudbarrieren og forminsker ubehaget som typisk assosieres med rødsprengt hud. Regelmessig bruk av dette produktet jevner ut hudtonen og lysner opp de røde flekkene som vanligvis dukker opp når man har rosacea. Skin Ceuticals Redness Neutralizer inneholder nevropeptider og naturlige, verdsatte ingredienser som sheasmør. Sinksulfatet som er tilsatt gir inflammasjonslindrende effekt i tillegg.

6. PCA Skin Anti-Redness Serum

Dette er et ganske populært serum, men anmelderne har en tendens til å klage over den lille størrelsen og dyre prisen på produktet! Uansett er det laget spesielt med tanke på lindring av irritert hud, og er i stand til å berolige overfølsom ansiktshud på et blunk ved å fjerne all rødhet. Det hjelper også med å støtte og lindre ekstremt tørr hud. PCA Skin Anti-Redness Serum inneholder unike ingredienser som aldavin (algekompleks), kapparenol og bisabolol som reduserer inflammasjon, reparerer sprengte blodkar og tilfører lindring. Dette er et bra valg for rosaceaplaget hud.

7. Hydropeptide Soothing Face Serum

Dette ansiktsserumet anbefales for sensitiv, rødsprengt, irritert og aldrende hud. Formuleringen er stappfull av peptider og planteutvunnede stamceller som gir ønsket beroligende effekt på rød hud. Hydropeptide Soothing Face Serum er dyrt, men det oppfyller mange av løftene sine takket være de ekstra kraftige antioksidantiske egenskapene. Regelmessig bruk reparerer faktisk hydrolipidbarrieren uten å tynge ned overfølsom hud. Helt til slutt er serumet  beriket med Telangyn™, et peptid som reduserer rødskjær.