Det beste revitaliserende serumet med vitamin A: Nanoil Retinol Face Serum

Skrevet i Inspirasjon av Stylist

Å ta vare på huden bør gi deg en følelse av glede og tilfredsstillelse. Derfor er det så viktig å velge riktig antialdringsserum. I tillegg til effektene, er det også andre aspekter å vurdere, som konsistens, duft og enkelhet i bruk. Av den grunn er vårt beste produkt Nanoil Retinol Face Serum – det beste serumet med vitamin A.

det beste retinolansiktsserumet Nanoil

Nyhet: Nanoil ansiktsserum

Nanoil er et merke som dukket opp på skjønnhetsmarkedet for en stund siden, og som jevnlig overrasker forbrukerne sine med nye produkter. En av disse overraskelsene er en serie med lettvektige ansiktsserum. Du kan velge mellom:

 • lysnende Nanoil-serum med vitamin C
 • revitaliserende Nanoil-serum med aloe og hvit te
 • fuktighetsgivende Nanoil-serum med hyaluronsyre
 • pleiende Nanoil-serum for couperose hud
 • oppstrammende Nanoil-serum med kollagen
 • og revitaliserende Nanoil-serum med retinol

For rynker, for pigmentering, for akne

Alle serumene har en lettvektig, vannbasert formel som er helt uten oljer. De etterlater ikke en fet følelse på huden, og tetter heller ikke porene. Huden absorberer dem fullstendig innen noen få sekunder, slik at de kan jobbe fra innsiden.

Det mest populære blant serumene er Nanoil Retinol Face Serum. Dette produktet håndterer de fleste vanlige hudproblemer. Kun fire ukers bruk er nødvendig for å merke hvordan serumet:

 • reduserer og minimerer rynker
 • glatter ut huden og forbedrer elastisiteten
 • lysner misfarging ved å utjevne hudtonen
 • håndterer akne og andre urenheter
 • gir det ungdommelige utseendet tilbake og forsterker ansiktets ovale form
 • nærer, gir fuktighet og revitaliserer huden
View this post on Instagram

A post shared by Nanoil (@nanoil.official)

Hemmelige revitaliserende ingredienser

Hemmeligheten bak formelen ligger så klart i ingrediensene. Dette serumet er rikt på det beste – det inneholder ingen uønskede fyllstoffer eller syntetiske stoffer som skaper en falsk følelse av myk hud. Ingrediensene er satt sammen for å jobbe med kilden til slapp og gusten hud.

 1. Retinol / vitamin A – dette er nøkkelingrediensen, med en konsentrasjon på 3%, i e ren og utrolig effektiv form som motkjemper rynker og urenheter.
 2. Ekstrakt fra Boerhavia Diffusa – en potent naturlig antioksidant som beskytter huden mot negativ effekt av frie radikaler, og hjelper huden med å bli ungdommelig, frisk og fyldig.

Har du lyst til å lese ingredienselisten i sin helhet? Besøk nanoil.no for å lære mer om den revitaliserende formelen til Nanoil Retinol Face Serum.

Ett steg unna plettfri og ungdommelig hud

En stor fordel med Nanoils retinolserum – i tillegg til ingrediensene og effekten – er hvor enkelt det er å bruke. Noen få dråper massert inn i huden er tilstrekkelig for å se en forskjell eller noen få uker. Husk likevel på to ting: bruk Nanoil Retinol Face Serum hver dag, og om kvelden, etter at du har fjernet sminken.

anbefalt retinolansiktsserum Nanoil

Det er bare ett steg mellom deg og plettfri hud. Ta det med skjønnhetsprodukter som Nanoil Retinol Face Serum.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *