Blogosfæren Har Gått Helt Amok etter DET! Nanobrow Lamination Kit Hylles som det Beste Brynslamineringssettet til Hjemmebruk

Skrevet i DIY Guider, Inspirasjon, Nyheter av Stylist

Er øyenbrynene dine langt fra perfekte? Er de uregjerlige, går de ut av kontroll og klarer de ikke å holde på fasongen du har satt opp, uten at innfylling gjør saken noe bedre? Fra nå av kan du nyte feilfrie brynsbuer hele tiden – dette kan oppnås takket være et Nanobrow Lamination Kit. Dette er et nøye designet, brukervennlig øyenbrynslamineringssett til hjemmebruk. På tide å ta farvel med rotete bryn!

laminering av bryn

Hjemmebasert brynslaminering?! Enkelt med Nanobrow Lamination Kit

Til nylig ble brynslamineringer utført av profesjonelle. Behandlingen krevde kunnskap om de brukte oppløsningene og hvor lenge de skulle sitte på brynshårene på en spesifikk kunde. Brynslamineringsforberedelsene var veldig tungvinte og stappet med kjemikalier. Over tid har vi takket være store forskningsinnsatser innen kosmetologi begynt å se at hjemmebaserte skjønnhetsbehandlinger blir mer og mer populært og tilgjengelig. Nå om dagen kan kvinner fikse sine egne gelenegler, syreansiktsbehandlinger og mikrodermaskrubb hjemmefra uten problemer. Med dette i tankene virker et hjemmebasert brynslamineringssett som barnemat, og det er det virkelig! Alt du trenger er det beste brynslamineringssettet, slik som Nanobrow Lamination Kit.

nanobrow lamination kit

Nanobrow Lamination Kit – et brukervennlig sett til øyenbrynsløft og laminering. Tilgjengelig på www.nanobrow.no og på de beste nettbaserte eller virkelige skjønnhetsbutikkene.

Fordeler med hjemmebasert brynslaminering med Nanobrow Lamination Kit

  1. Du sparer penger: øyenbrynslamineringssettet fra Nanobrow er nok til 10 bruk og har prisen på kun en brynsbehandling gjennomført på salong.
  2. Du sparer tid: den hjemmebaserte brynslamineringen med dette settet tar kun 20 minutter.
  3. Du trenger ikke å huske å bestille nye salongavtaler på forhånd
  4. Etter aller første laminering trenger du ikke engang å tenke på hvordan brynene dine ser ut i flere uker, fordi brynslaminering garanterer elegante, oppbørstede bryn hele tiden.
  5. Du får feilfrie bryn som ser best mulig ut. De er tykkere og fyldigere, og ser mer fluffy og sunne ut.

Hvor lang tid tar deg å gjennomføre en brynslaminering med Nanobrow hjemmefra?

Med Nanobrow Lamination Kit tar dette deg opp til 20 minutter, mens resultatene varer i 6 uker. Du kan nyte glatte, børstede og presist formede bryn i opp til to måneder, i tillegg til at du kan gjennomføre til opp til 10 individuelle brynsbehandlinger med kun ett sett fra Nanobrow!

Nanobrow Lamination Kit – hvor mange bruk er den god for?

Det hjemmebaserte brynslamineringssettet fra Nanobrow er veldig kostnadseffektivt. Flaskene er ganske store, så som vi allerede har nevnt er de nok til mellom 10 og 12 bruk. Du vil oppnå glamorøse, ryddige bryn i mange måneder fremover. Med denne hjemmebaserte brynslamineringsbehandlingen blir det lett å glatte ut brynene dine og forbedre konsistensen. De kommer til å bli tykkere og fyldigere etter brynslamineringen hjemmefra. Mange kvinner verdsetter den komfortable behandlingsmetoden fordi laminerte bryn ikke engang har behov for ekstra innfylling… med mindre du liker å bruke dem, så klart.

Hvordan brukes brynslamineringssettet fra Nanobrow hjemmefra?

Nanobrow Lamination Kit er veldig enkelt å bruke og følger med nummererte flasker. Du vil alltid vite når og hvilken flaske du skal bruke under prosedyren for laminering. Før du begynner må du fjerne all sminke og sørge for at brynene er rene og oljefrie. Når hårene ser tørre og rene ut kan du børste gjennom dem med en spolebørste for å sørge for at hvert hår blir jevnt dekket med oppløsningene senere.

  • Nå kan du påføre brynslimet. Legg små mengder i hårene og bruk oppløsningen med nummer 1 etter rundt 30 sekunder. Påfør den i brynene – på dette stadiet kan du begynne å forme brynene ved å børste dem i ønsket posisjon. Fjern produktet etter 5 til 8 minutter, avhengig av hvor tykke og buskete brynene dine er.
  • Deretter bruker du oppløsning nummer 2 og påfører den på samme måte som flaske 1, ved å børste og forme hårene. Etter 5 til 8 minutter kan du tørke produktet vekk med våte bomullspads og børste gjennom dem med en spolebørste.

Gratulerer, du har nettopp gjennomført din første hjemmebaserte brynslaminering! Det er så enkelt, er det ikke?

Brynslaminering for tynne bryn

Visste du at brynsløftsettet fra Nanobrow også fungerer fantastisk til brynslaminering på tynne øyenbryn? Det vil la deg børste og forme hårene for tykkere-utseende, definerte bryn! Gjør-det-selv brynslamineringen din vil alltid bli vellykket!

Nanobrow hjemmebasert brynslaminerende sett har semipermanente resultater – hva betyr egentlig det?

Selv om brynslamineringen styler brynene og holder dem på plass i mange uker er ikke prosedyren permanent som en tatovering, for eksempel. Etter ca. 6 uker vil du måtte gjøre brynslamineringen på nytt for å opprettholde effekten av ryddige, oppbørstede og fluffy bryn.

Lykke til med brynslamineringen din hjemmefra med Nanobrow Lamination Kit!