Punktvipper fra Nanolash – DIY Lash Extensions – Oppdag den nye sensasjonen!

Skrevet i DIY Guider, Nyheter av Stylist

Øyevipper, selv om de er laget av delikate hår, kan få frem kraften i hver kvinnes blikk. Men generelt sett er de tynne og skjøre. Av den grunn eksperimenterer kvinner ivrig med forskjellige produkter. En absolutt game-changer har nylig dukket opp på skjønnhetsmarkedet – det er punktvipper for DIY-bruk fra Nanolash! Er dette løsningen på alle øyevippeproblemer?

nanolash DIY Lash Extensions

Hvorfor blir øyevipper svake og faller ut?

Mange kvinner rundt om i verden opplever stadig problemer med øyevippene sine. Dessverre kan mange faktorer påvirke tilstanden deres, og ikke alle avhenger av din vippepleie.

Tilstanden til øyevippene kan påvirkes av feil kosthold og biotinmangel. Her har selvfølgelig også aggressive og hyppige skjønnhetsbehandlinger skylden. Semi-permanente vippe-extensions over mange år fører til vanlige plager ved hårrøttene. Det viser seg at selv feil sminkefjerning og påføring av flere lag mascara kan svekke vippene betydelig.

Genetiske og geografiske faktorer er også verdt å påpeke her. Ikke alle kvinner ble velsignet av Moder Jord med lange og tykke øyevipper med definert krøll. På vår breddegrad derimot, er vippene av natur lettere, noe som selvfølgelig påvirker definisjonen eller mangelen på det.

Imidlertid har Nanolash funnet den perfekte løsningen. DIY Lash Extensions overbelaster ikke vippene – disse punktvippene påføres under de naturlige vippene, ca. 1 mm fra hårrøttene, og påføringen kan enkelt gjøres hjemme!

vippeextensions hjemme nanolash

Hvordan fungerer punktvippene – DIY Lash Extensions fra Nanolash?

DIY Lash Extensions er enkle å feste på bare 10 minutter! I tillegg kan de vare i opptil 5 dager. Ingen kvinner bør oppleve noen problemer med å bruke disse punktvippene.

Disse punktvippene for DIY-bruk kommer i to varianter. Den første er en enkeltpakke. Den inneholder 36 ferdige punktvipper. Pakken inneholder punktvipper i 3 lengder (10, 12 og 14 mm) og i 8 ulike stiler.

Det andre alternativet er et komplett extensionssett fra Nanolash. Det fungerer utmerket for kvinner som ikke eier alt nødvendig tilbehør.

DIY-extensionssettet inneholder:

  • Nanolash bonder – et 5 ml vippelim som også forener vippefargen;
  • Nanolash remover – denne (5 ml) løsningen hjelper med å fjerne punktvippene, uten å skade de naturlige vippene;
  • Nanolash sealer – laget for å fjerne det klebrige laget fra vippene (5 ml);
  • øyevippeapplikator – laget av rustfritt stål.

DIY Lash Extensions er laget av et lett materiale, og det er knapt merkbart at du har på disse punktvippene.

vippeextensions hjemme

Hvordan påføre Nanolash sine punktvipper hjemme?

DIY-vippe-extensions med Nanolash sine punktvipper tar ca. 10 minutter. Du bør fjerne sminken din godt først og deretter:

  • påfører du et tynt lag av bonderen og venter 30-60 sekunder til den blir klebrig;
  • påfører du punktvippen ca. 1 mm fra vippekanten;
  • fullfører du prosessen med sealeren.

DIY Eyelash Extensions er designet for å sikre at alle kvinner kan få det til selv.

Banebrytende innen skjønnhet – DIY Lash Extensions sammendrag

DIY Lash Extensions skiller seg definitivt ut fra konkurrentene. Disse punktvippene for DIY-bruk kommer i forskjellige lengder og stiler. Dette gjør at kvinner kan velge både et subtilt vippeutseende til hverdagsbruk eller Russian Volume hvis de føler for det.

De lette punktvippene kommer på et fleksibelt svart bånd. Dette gjør dem enkle å påføre og maskerer koblingslinjen på en smart måte. Selve applikasjonen tar 10 minutter og har en holdbarhet på opptil 5 dager.

DIY Eyelash Extensions overbelaster ikke de naturlige vippene. De lar deg lage en midlertidig vippelook som du kan endre når som helst. Disse punktvippene er det perfekte valget for bryllup eller en stor kveld, men også for en spontan spasertur.

Produsenten har sørget for at bruken er enkel, trygg og behagelig. Takket være falske øyevipper for hjemmebruk fra Nanolash, trenger du ikke lenger å bekymre deg for helsen til dine naturlige vipper. På kun 10 minutter kan du fikse eventuelle ufullkommenheter!

DIY Lash Extensions nanolash