NANOIL: Keratinsjampo for å redde krusete, ødelagt hår

Skrevet i Hår, Nyheter av Stylist

Har du bekymret deg over håret ditt i det siste? Virker det svakt og har mistet både farge, glans og styrke? Tror du at hårstråene trenger dyre behandlinger for å gjennopprette naturlig skjønnhet? Raske repareringsplaner for skadet og dehydrert hår – finnes de engang?

micellærsjampo med keratin Nanoil

NANOIL sin micellærsjampo beriket med keratin er laget spesielt for krusete, uryddig og skadet hår for å hjelpe deg med å reparere det og tilføre fuktighet i hvert eneste hårstrå. Fortsett å lese for å lære om hvordan du bruker denne sjampoen for å gjenopprette styrken og utseendet på håret ditt, nesten over natten.

NANOIL Micellar Keratin Shampoo: Hvordan fungerer den egentlig?

Nøkkeloppgaven denne sjampoen har er å reparere skadet, livløst og tørt hår. Den forbedrer tynne og volumløse hårstrå kraftig. I tillegg beskytter NANOIL-keratinsjampoen håret mot skader, får hårstråene til å se vakrere ut og etterlater dem utrolig glansfylte. Den unike formuleringen er bevist å være en rik kilde til proteiner, kostbare fettsyrer og miceller som hjelper deg med å oppnå voluminøst og sunt hår. NANOIL keratinsjampo:

  • reparerer krusete, uryddig og skadet hår.
  • fyller dehydrerte hårstrå med vann.
  • rengjører hodebunnen effektivt og skånsomt.

NANOIL Micellar Keratin Shampoo: Hva slags hårtype er den laget for?

Denne micellærsjampoen pleier og rengjører håret, er fullstendig naturlig og utrolig effektiv. Dette betyr at den passer selv for sensitivt, tynt og skjørt hår i tillegg til hodebunner som lett blir irritert. Denne sjampoen kan til og med hanskes med fettete og ekstremt skadet hår som trenger en gigantisk dose fuktighet.

I tillegg passer NANOIL Micellar Keratin Shampoo perfekt til bruk på både dehydrert og sprøtt, normalt eller svakt hår. Effekten – en dypt renset hodebunn og hår – kan oppnås etter kun ett bruk. Dette produktet fjerner produktrester lett, som er enda en gigantisk fordel som bør nevnes. Om du vil gjenopplive tørst hår med vann, er NANOIL micellærsjampoen med keratin helt avgjørende som produkt på badet ditt!

beste micellærsjampo med keratin Nanoil

NANOIL Micellar Keratin Shampoo: Hva er hovedingrediensene?

  • miceller – rengjører håret og hodebunnen i dybden. De fjerner urenheter og produktrester som har tendens til å bygges opp i håret. I tillegg er denne micellærsjampoen pH-balansert, som betyr at den ikke forstyrrer hodebunnen.
  • flytende keratin – penetrerer helt inn til de innerste hårstrukturene for å fikse og reparere hårskader. I tillegg tilfører det glans og forbedrer hårets utseende ved å gjøre det mer voluminøst. Hårstråene blir umiddelbart mykere.
  • ricinusolje – den beste oljen å pleie håret med. Ikke bare styrker den håret, den er også antiseptisk. Takket være ricinusoljen blir hodebunnen dypt næret og gjenopplivet med fuktighet. I tillegg er denne oljen kjent for å motvirke tørrhet og seborre.

NANOIL Micellar Keratin Shampoo: Bruksanvisninger

Du kan bruke denne sjampoen så ofte du vil. For eksempel kan du strekke deg etter NANOIL Keratin Micellar Shampoo hver dag uten å risikere irritert hodebunn om du har fettete hår. Takket være de dyrebare micellærmolekylene, etterlater NANOILsjampoen håret helt rent. Som resultat er håret mykere, deilig å ta på og fylt med sunn glans. Keratin er i stand til å fylle inn tomrommene som oppstår i hårstrået og rekonstruerer dem mens du vasker.

Denne sjampoen varer lenge og skummer godt. Om du vil bruke den, trenger du bare å skvise en kronemengde ned i håndflaten og spre produktet i vått hår. Masser hodebunnen, skyll ut skummet og gjenta prosedyren om håret ditt trenger ekstra sjamponering.

NANOIL Micellar Keratin Shampoo: Boost effekten!

Om håret ditt er ekstremt skadet og trenger litt ekstra støtte og forsterkning, kan det hende du vil prøve hele NANOIL hårpleiekolleksjonen med keratin. Du finner hårmasker og tofasede spraybalsamer her. Opplev at håret ditt vinner tilbake tapt vitalitet og fantastisk utseende! Reparer hårmanken fra hjemmet og skaff salongverdige resultater – NANOIL tilbyr profesjonelle løsninger til hjemmebruk. Se selv ved å gå til [nanoil.no]!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *