De beste vippeløft- og lamineringskit’ene. Hvordan få bøy på vippene uten vippetang, i opptil 8 uker?

Skrevet i DIY Guider, Inspirasjon, Magazyn, Utvalgte av Stylist

Nøye separerte, kraftig løftede og bøyde øyenvipper virker vanskelig å oppnå på daglig basis. Heldigvis kan denne effekten oppnås med enkle metoder. Alt du trenger å gjøre er å gjennomføre en behandling med vippeløft- og laminering. Hva er dette, og hvordan utføres det hjemme? Nedenfor finner du svarene på disse spørsmålene og en rangering av de beste settene som lar deg gjennomføre vippeløft og laminering på egenhånd.

vippeløft hjemme

Vippeløft og laminering – hva er disse behandlingene, og hvorfor bør du prøve dem?

Metodene for styling av øyenvipper, nå kjent som vippeløft og laminering, har på ingen måte nylig dukket opp på markedet. De har blitt utført i skjønnhetssalonger i mange år, men i starten hadde de imidlertid et annet navn. Det var kjent som vippepermanent.

Hva er vippelaminering? Dette navnet brukes for å beskrive en bøying av øyenvipper ved hjelp av keratin. Under laminering påføres spesielle produkter på øyenvippene for å forbedre tilstanden deres og endre formen. Produktene øker fleksibiliteten til vippene og hjelper til med å sette formen deres ved å feste vippene til silikonstenger.

Hva er et vippeløft? Dette er den delen av behandlingen som fokuserer på å gi vippene en løftet effekt. Som et resultat løftes de synlig fra røttene. Når vippeløft og laminering er gjennomført, får du skikkelig bøyde, tykkere, mørkere og kondisjonerte øyenvipper.

Når vi nå vet hva vippelaminering er, er det på tide å adressere den viktigste utfordringen. Hvorfor bør du gå for hjemmelaminering? Dette er en fantastisk måte å forbedre utseendet og tilstanden til vippene raskt. Vippeløft og vippelaminering er ideelt for alle som foretrekker et naturlig utseende, fordi det gjør virkelig underverker med vippene, selv om de naturlig er ganske korte.

Hvordan finne det beste vippelamineringsettet? En rangering av de beste settene

Avgjørelsen er tatt, så det er på tide å prøve vippeløft og laminering på dine egne øyevipper. Da vil du trenge et godt vippelamineringsett. Rangeringen nedenfor inneholder interessante alternativer som gir spektakulære resultater og lar deg utføre laminering på en enkel måte. Selv uten noen tidligere erfaring med vippeløft og laminering, kan du bruke settene i denne listen uten mye bry.

1. Nanolash lash lift and lamination kit

Ønsker du å prøve vippebøy og laminering hjemme? Vippebøysettet fra Nanolash-merket er en av de beste produktene for dette. Dette er et komplett sett, utviklet av et merke som har pleiet kvinnenes naturlige vipper i mange år. Ved å velge dette settet får du næringsrike produkter og alle nødvendige tilbehør.

det beste øyevippelamineringssettet

Som en del av dette settet, tilbyr Nanolash-merket: 10 poser med aktivator, 10 poser med nøytraliseringsmiddel og 10 poser med keratinforsterker. Selvfølgelig inneholder settet også alt nødvendig tilbehør. Settet leveres med 3 par silikonstenger, som passer perfekt til øyelokkene, og 3 vippebørster. På grunn av det større antallet produkter og tilbehør, vil dette settet vare lenger. Ved å bruke produktene fra settet, kan du utføre 10 vippebøy og lamineringer hjemme, og tilbehøret kan gjenbrukes.

Etter vippebøy og laminering får du effekten av synlig lengre vipper i 8 uker. Du kan legge merke til den kraftige bøyen, løftet og at vippene fremstår næret. Etter å ha laminert vippene med Nanolash-settet, blir de mye sunnere, mykere og silkeaktige.

2. Ellebana Lash Lift – lash lift starter kit

En enkel, 20-minutters vippeløft. Elleebana Lash Lift Kit er designet for personer som bryr seg om tid over alt annet. Påføringen kan utføres raskt, og settet muliggjør så mange som 60 applikasjoner. Spesielt profesjonelle skjønnhetspleiere vil dra nytte av dens fulle potensiale. Dette er fordi vippeteknikere som tar på seg mange kunder, har muligheten til å bruke hver av de 15 parene med poser i løpet av opptil 4 applikasjoner. På denne måten får man spart inn masse. Settet vil sannsynligvis ikke være optimal for amatører, fordi når posen åpnes, må produktet brukes i løpet av kort tid.

Dette profesjonelle vippeløftsettet inneholder 15 par poser med aktivator og nøytraliseringsmiddel. Dessuten har produsenten også lagt ved en børste, lim, silikonstenger, en metallapplikator og en skumfjerner. Alle elementer i settet kan også kjøpes separat.

En betydelig ulempe med produktet er prisen, dessverre. Den er ganske høy sammenlignet med andre alternativer i denne rangeringen. Derfor er det lite sannsynlig at det er et godt valg for hjemmebruk. Imidlertid gjør muligheten for 60 applikasjoner det til et godt valg for profesjonelle vippeteknikere.

3. RefectoCil Eyelash Lift – et sett for varig vippeløft

Behandlingen tar mindre enn et kvarter med dette vippeløftsettet. Når det gjelder tid, er det et av de beste produktene på markedet. Imidlertid sikrer RefectoCil Eyelash Lift mye mer enn bare rask påføring. Det inneholder formler rike på nærende ingredienser, som kollagen og cystein. Som et resultat nærer og fukter det vippene, og bøyer og løfter dem tydelig fra roten.

Settet består av to produkter. Produsenten har utarbeidet en spesiell formel, slik at Lashperm og nøytraliseringsmiddel er effektive og virker på null komma niks. I tillegg inneholder den stilige sminkevesken, som produktene kommer i, de nødvendige tilbehørene. Settet inkluderer tre par silikonstenger, en flaske lim, vippeløfter og praktiske skåler og børster.

4. Fleeky Lashlift Kit

Et sett for hjemmebruk for de som ikke ønsker å bruke mye penger. Fleeky Lashlift Kit skiller seg ut fra resten av produktene på grunn av sin virkelige lave pris. Dessverre fører dette til at du heller ikke får mange behandlinger ut av produktet. Med hjelp av dette settet kan du utføre 2 til 4 lamineringer. Heldigvis har produsenten også forberedt en større, men litt dyrere versjon. Kvinner som ønsker at settet skal vare lenger, kan velge Maxi Kit. Det er nok for 5 til 10 applikasjoner.

Vippetang og laminering vil gi flotte resultater uansett vippelengde. Det er en løsning som lar deg opprettholde et naturlig utseende og nyte sterkt definerte øyne. Det vil gjøre vippene dine synlig mørkere, bøyde og løftet.

5. Thuya eyelash lift kit

Et sett for løft og laminering av øyevipper og øyenbryn i ett. Thuya-settet er et flerbruksprodukt, designet for å forbedre utseendet til hele øyet. Det lar deg ta skikkelig vare på utseendet ditt – og oppnå spektakulært løftede øyevipper og perfekt stylede øyenbryn.

Som en del av settet fra Thuya, tilbyr produsenten tre produkter – permanent gel med thioglykolsyre, en nøytraliserer, og et lim. Det som sterkt skiller det fra andre sett, er hvor mye produkt som er inkludert. Hver av dem er tilgjengelig i en flaske på 15 milliliter. I tillegg inkluderer settet M-størrelse silikonstenger og en trepinne.

6. MIYA LASH Keratin Lash Lift Kit

Et sett for vippelaminering med mye innhold. Miya Lash-merket tilbyr et omfattende produkt som består av mange produkter og tilbehør. Laminering med Miya Lash Keratin Lash Lift Kit forenkles med løftepinner, lamineringbørster og silikonstenger. Hele settet er videre komplett med øyepatcher. Du kan bli forvirret av dette mangfoldet av tilbehør, og det gjør ikke nødvendigvis lamineringen noe enklere.

Etter lamineringen med settet fra Miya Lash, vil øyevippene være kraftig bøyde og løftet. Dette eliminerer behovet for å bruke en øyevippetang hver dag. Behandlingen gir også en pause fra tung sminke, da vippene blir mørkere og visuelt tykkere etterpå.

7. Brow lamination and lash lift kit Protein Reconstruction System Zola

Du trenger ikke å være avhengig av et profesjonelt vippe-lamineringssett for å få synlige resultater. Dette bevises av Brow&Lash Protein Reconstruction System fra merket Zola. Dette settet avstår helt fra silikonstenger og annet tilbehør. I stedet er det kun tre flasker med formula inne i settet, som leveres med innebygde applikatorer.

Hvert produkt har en helt annen formel. Hele settet lar deg løfte, bøye og nære vippene dine. Settet kan også brukes til å løfte og laminere øyenbrynene. Formlene som er inkludert i settet, er Protein Strong Lifting, Protein Fixer, og Protein Care. Hver av dem inneholder en del næringsgivende ingredienser, så etter lamineringen er vippene i merkbar bedre stand ved første øyekast.

Bøyde vipper uten å dra hjemmefra – vippeløft steg for steg

Har du valgt ditt DIY-vippeløft- og lamineringsett fra rangeringen ovenfor? Det er på tide å gå videre til selve lamineringen. Hvor skal du begynne? Ved å sikre at du er komfortabel, og du bør finne et egnet sted å utføre behandlingen. Generelt sett er badet best, da du lett kan rydde opp eventuelt søl om nødvendig, og ha tilgang til et stort speil. Før du påfører produktene, er det lurt å legge ut alle produktene som trengs for et vippe-løft innen rekkevidde.

Det første steget er å rengjøre vippene og huden rundt øynene grundig – vippene kan ha sminke- eller hudpleierester på seg, som kan hindre at produktene blir fullstendig absorbert og gi de gode resultatene. Hvordan fjerne det? En spesiell sjampo designet for vipper og øyenbryn, eller en oljefri sminkefjerner anbefales oftest.

Deretter er det på tide å feste en silikonstang til den rengjorte øyelokket. Det kan hende at den er for bred. Heldigvis kan praktisk talt alle silikonstenger trimmes for å passe perfekt til vippekanten. De påføres øyelokkene med den flate delen, og midtdelen bør først smøres med litt lim. Vippene må greies ut på stengene ved hjelp av en spesiell kam (vanligvis formet som Y). Hver vipp bør skilles nøye. Dette vil bistå produktene å bli absorbert gjennom hele overflaten.

Det er på tide å gå videre til de neste trinnene med vippe-løft og laminering. Settet kan inneholde 2 eller 3 forskjellige produkter. Du må påføre dem i riktig rekkefølge. Hver av dem skylles forsiktig av etter noen minutter, og deretter kan du gå videre til neste trinn. Tiden etter at de må fjernes, avhenger av produktet og settet. Derfor er det veldig viktig å ha bruksanvisningen tilgjengelig for hånden når du utfører lamineringen.

Vippe-løft og laminering avsluttes ved forsiktig å fjerne silikonstengene fra øyelokkene. Når du gjør dette, må du være forsiktig med vippene dine og nøye løsne dem fra overflaten. Etter å ha fjernet stengene, er det også lurt å gre gjennom vippene med en spoolie/vippebørste.