Hvilken mascara vil funke for deg? Oppdag de beste produktene!

Skrevet i Magazyn, Sminke av Stylist

Mange kvinner leter ivrig etter den perfekte mascaraen. Dessuten har mange et håp om at mascaraen kan hjelpe dem å oppnå salonglignende resultater. Det viser seg at flere mascaraer faktisk klarer å oppfylle denne drømmen. Så det er på tide å bli bedre kjent med dem!

Hvilken mascara viser seg å være den beste

Kan mascara gi deg effekten av falske vipper?

Den salonglignende effekten av vakre, lange og tykke øyevipper med en perfekt bøy er bokstavelig talt enhver kvinnes drøm. Vippeextensions og andre semi-permanente stylingmetoder er imidlertid ikke for alle. Mange kvinner opplevde at etter å ha fjernet vippeextensions, var deres naturlige vipper i virkelig dårlig stand og det tok lang tid å gjenopprette vippenes helse.

Dessuten er det ikke alle kvinner som setter pris på et langvarig utseende du ikke kan endre eller justere for å passe den aktuelle anledningen. Det er derfor mascara viser seg å være den beste løsningen.

Valget er absolutt ikke lett. Skjønnhetsmarkedet er fullt av forskjellige alternativer og nye mascaraer slippes hver dag. Mange blir annonsert av kjendiser, men de ender opp med å fungere på en helt annen måte enn du så for deg.

Det er derfor vi har samlet fire produkter designet for å gjøre drømmene dine til virkelighet!

Sjekk ut mascaraene som kan pleie vippene dine!

Er det mulig å finne en mascara som ikke vil skuffe eller svikte deg? Det viser seg at slike produkter faktisk finnes. Det kan imidlertid være veldig vanskelig å finne dem i en labyrint av ulike produkter. Av den grunn er det verdt å ta en titt på denne rangeringen.

1. Nanolash mascara

Den beste i rangeringen skal alltid være i første rekke. I dette tilfellet er det Nanolash mascaraen. Ifølge meningene til de fleste brukere, sikrer dette produktet perfeksjon når det kommer til styling av øyevipper.

Vit at merket Nanolash har tatt vare på de individuelle behovene til hver kvinne. Det er to versjoner av mascaraen tilgjengelig:

Så du kan velge en mascara som passer dine behov uten det minste problem.

For å gå videre til mer praktiske saker, er det verdt å påpeke børsten som følger med Nanolash-mascaraen. Den er laget av silikon og er perfekt formet. På denne måten kan du nå selv de korteste vippene. Dessuten vil de være perfekt separert og dekket fra rot til spiss.

Når det gjelder holdbarhet, er det heller ingen forbehold her. Mascaraen vil ikke smuldre eller flasse av, og den renner heller ikke når den kommer i kontakt med fuktighet.

2. Lashcode Mascara

Andreplass går til Lashcode Mascara. Dette er et produkt som også bør møte forventningene til de fleste kvinner. Til å begynne med er det verdt å merke seg den eksepsjonelle holdbarheten til produktet. Brukerne indikerer ikke at mascaraen flekker eller klumper på vippene. Selv om mascaraens formel ikke er vanntett, renner den fortsatt ikke når den utsettes for fuktighet.

Lashcode Mascara er et produkt med forlengende og tykkende egenskaper. Fra det første penselstrøket, som forresten er perfekt utformet, vil du merke effektene.

3. Laura Mercier Extra Lash Sculpting Mascara

Laura Mercier Extra Lash Sculpting Mascara er et annet produkt som fortjener oppmerksomhet. Mascaraen har en optimalt formet børste som sikrer en presis påføring av produktet. Bustene i børsten er imidlertid plassert litt fra hverandre, så du bør være forsiktig så du ikke klumper vippene sammen.

Produktets holdbarhet er kanskje ikke den beste, men det er absolutt tilstrekkelig. Brukerne gjør det klart at etter en hel dag begynte denne mascaraen å flasse av og smuldre litt.

4. L’Oreal Panoramic Curl Mascara

L’Oreal Panoramic Curl Mascara er et apoteksprodukt mange kvinner sikkert er kjent med. Mascaraens hovedformål er å bøye vippene slik at de blir vakkert fremhevet. Etter å ha påført et andre strøk av produktet, vil du faktisk kunne oppnå tilfredsstillende resultater.

Børsten er ikke den verste, selv om den kan gjøre påføringen litt vanskelig for de med hengende øyelokk. Samtidig viser holdbarheten til produktet seg å være et av de største problemene. Etter å ha påført et andre strøk, begynner mascaraen å flasse av etter bare noen få timer. Med et enkelt strøk, merker brukerne fortsatt noe smuldring på slutten av dagen.

Hvilken mascara viser seg å være den beste?

Alle må finne en mascara som kan møte deres forventninger og behov uten det minste problem. Faktum er at det er Nanolash-mascaraen som kom først i denne rangeringen, og det er ikke overraskende da den gir den beste ytelsen.

Hver kvinne bør huske at bare en perfekt valgt mascara kan få frem det fulle potensialet i blikket hennes.