Den beste fuktighetskremen? Kun GHASEL Honey Face Moisturiser!

Skrevet i Hudpleie av Stylist

fuktighetsgivende ansiktskrem

Den beste fuktighetskremen? Kun GHASEL Honey Face Moisturiser!
Føler du at huden din trenger bedre pleie? Føles den ofte tørr eller oljete ut, og ser du etter produkter for omfattende hudpleie? Oppdag den unike GHASEL-serien med maltesisk honning. Hovedproduktet er en utmerket dag- og nattkrem. Det er et stort steg mot vakker hud!

Visste du at fet hud også trenger fuktighet? Det høres kanskje selvmotsigende ut, men desto mer du tørker ut huden, desto mer øker talgproduksjonen. Det er avgjørende å opprettholde balansen mellom vann og olje. Så om du sliter med hudplager og klager på overfløding talgproduksjon, urenheter eller en ukomfortabel følelse, betyr det at huden din trenger en solid dose fuktighet. Ghasels ansiktskrem med maltesisk honning er perfekt for denne oppgaven!

8 dyrebare ingredienser i GHASEL Maltese Honey Face Moisturiser

Hemmeligheten bak dette utrolige, honning-baserte produktet er den unike sammensetningen. Det inneholder et sett av viktige ingredienser for huden med sterkt næringsgivende egenskaper. Sammensetningen til Maltese Honey Face Moisturiser inkluderer:

1. Maltesisk honning

Denne unike honningen kommer fra de eldste bigårdene i verden og inneholder den høyeste konsentrasjonen av timianpollen. Den bidrar til en høy konsentrasjon av næringsstoffer, vitaminer og bioelementer. Den verdifulle maltesiske honningen fungerer som det ideelle skjønnhetsproduktet! Den nærer, lindrer, har antibakterielle egenskaper og gir huden et ungdommelig og livlig utseende. Den er perfekt for både tørr og fet hud som sliter med urenheter.

2. Sheasmør

Har mange fordeler for fet hud, kombinasjonshud og hud som er utsatt for akne. Det øker produksjonen av kollagen og elastin, bekjemper rynker og forhindrer tørr hud, rynker og linjer.

3. Lakserolje

De antibakterielle og soppdrepende egenskapene til lakserolje er uerstattelige i hudens regenerasjon.

4. Koffein

Stimulerer huden og øker blodsirkulasjonen slik at huden umiddelbart ser uthvilt ut. Det gir økt energi og fjerner tretthetstegn.

5. Vitamin B6

Et viktig antioksidant med aldringsmotvirkende og anti-inflammatoriske egenskaper. Gjør huden jevn og glatt.

6. Vitamin E (tokoferol)

Et uunnværlig vitamin for et ungdommelig utseende, som støtter hudens regenerasjon og forbedrer hudens utseende og tilstand.

7. Grønn te-ekstrakt

Ideelt for eldre, forurenset, fet og akne-utsatt hud. Har regenererende og tonende egenskaper, reduserer rynker, lysner pigmentering og forbedrer hudtonen.

8. Salvie-ekstrakt

Stopper inflammasjon og forbedrer hudtonen. Hjelper med å jevne ut rynker og forhindrer dannelsen av hudormer og overflødig talgproduksjon.

Honey Face Moisturiser – resultatene taler for seg

Hva kan du forvente av denne fuktighetskremen?
For det første, rask forbedring av hudens tilstand. Denne ansiktskremen gir beskyttelse, lindring og god fuktighet døgnet rundt. De nøye utvalgte ingrediensene har aldringsmotvirkende egenskaper. Huden din ser bedre ut for hver dag som går. Mange kvinner sier at de har sett en forbedring i hudtonen deres og at de har fått mykere og jevnere hud.
Erfar kraften til de maltesiske honningproduktene på din egen hud.
Introduser GHASEL-serien i din daglige hudpleierutine! Lær mer: www.ghasel.mt