Fordeler med Kokosolje for Bryn og Vipper

Skrevet i DIY Guider av Stylist

Alle vet om og liker kokosolje som en naturlig hårbooster. Enkelte av oss strekker oss etter denne planteoljen for å fjerne sminke. De færreste vet derimot at kokosolje også gjør underverker når de påføres på vippene og øyebrynene! Om du drømmer om lange øyevipper og mørke bryn bør du gi kokosoljen et forsøk!

Hvilken Kokosolje Bør Du Velge?

Om du ønsker å oppnå lengre vipper og fyldigere utseende bryn anbefaler vi deg å velge en uraffinert og virgin kokosolje. Denne typen olje – uansett om den er basert på kokos, argan eller annet – er den tryggeste typen og inneholder mest næring fordi den nesten ikke er blitt bearbeidet. Så om du klarer å finne en uraffinert extra virgin kokosolje vil du kunne tilføre fettsyrer, mineraler og vitaminer som fremmer vekst til bryn og vipper. I tillegg har slike plantebaserte oljer en fuktighetsgivende effekt og stimulerer reparasjon av hår og hud. Helt til slutt dreper kokosoljen bakterier og sopp.

Fordelene med Kokosolje for Brynene

  • sterkere farge på brynene
  • fyldigere utseende bryn
  • skaderesistente bryn
  • innfylte tomrom i brynene

Fordelene med Kokosolje for Vippene

  • lengre vipper
  • mørkere vipper
  • krøllede vipper
  • skaderesistente vipper

Slik Påfører du Kokosolje på Brynene

Det finnes mange måter å putte kokosolje på brynene på. For å gjøre dette kan du bruke en bomullspad, en Q-tips, brynsbørste eller til og med fingeren din. Vi anbefaler deg å påføre kokosoljen ved sengetid, så du kan fjerne det som er igjen om morgenen før du sminker deg.

Slik påfører du Kokosolje på Vippene

I dette tilfellet bør du enten bruke en Q-tips eller en vippebørste. Om du ikke har en kan du bruke en gammel, men ren mascarabørste. Sørg for at du påfører en liten porsjon kokosolje for å unngå øyeirritasjon. Derimot kan du bare skylle øynene med vann om du får olje i dem. Åpenbart bør du unngå å bruke kokosolje nær øynene dine om du merker at huden rundt blir irritert.

Når Kan Du Forvente Å Se Resultatene?

Når du påfører kokosolje på brynene og øyevippene dine regelmessig kan du forvente en bedring i utseendet deres etter rundt tre uker. Etter to måneder bør du kunne se de endelige effektene, som faktisk vil være utrolig flotte!