Hvordan kan Du Beskytte Håret ditt mot Varmeskader? De Beste Varmefrastøtende Sprayene HER!

Skrevet i Hår av Stylist

Retting, hårføning, krølling… disse populære stylingteknikkene har tendens til å være ekstremt skadelige for håret, på tross av hjelpen de gir oss med å sette opp fine frisyrer. Høye temperaturer gjør at fuktighet fordamper, som gir deg svakt, sprøtt og splittet hår. Er det noe som kan gjøres for å unngå de negative konsekvensene av varme stylingredskaper? Heldigvis finnes det et helt spesielt pleieprodukt som kan redde håret ditt fra å bli sprøstekt. Du trenger heller ikke å slutte å style håret med favorittfrisyrene dine! Du kan skape fantastiske blowouts uten å forårsake skader på håret. For å få til dette bør du alltid ha en flaske med varmebeskyttende spray i nærheten.

Hva er en varmebeskytter?

Som navnet antyder beskytter varmebeskyttere håret mot ureverserbare skader forårsaket av høye temperaturer. Bruk av den riktige temperaturbeskyttende sprayen kan til og med forbedre utseendet og tilstanden på hårstråene, og det er ikke engang alt. Om du velger riktig type kan en varmebeskytter også være i stand til å synlig øke glansnivået og næringstilførselen til håret.

Når du endelig finner den riktige varmebeskytteren som passer deg beste, bør du ikke hoppe over å bruke den før du strekker deg etter neste varme stylingredskap, inkludert hårfønere. Og påføringsmetoden for slike kosmetiske produkter er aldri slitsom eller tidkrevende. For å holde håret ditt trygt og unngå tørrhet bør du påføre varmebeskytteren ved å spraye den over hele håret ditt – ikke bruk for mye derimot. Denne prosessen tar kun et par sekunder, men fordelene det gir deg er virkelig enorm!

Nedenfor finner du en liste over de beste varmebeskyttende sprayene som kvinner fra over hele verden bruker i det daglige. Velg en av dem for å holde deg unna varmeskader.

nanoil VARMEBESKYTTENDE SPRAY

1. Nanoil Heat Protectant Spray

nanoil.no

Størrelse → 200 ml

Denne varmebeskyttersprayen brukes både på profesjonelle frisørsalonger og i folks hjem. Nanoil produserte en lett spray som tilbyr effektiv varmebeskyttelse uansett hvilken hårtype den brukes på. I tillegg er den også designet for å tilføre fuktighet og forebygge mot mekaniske skader, og denne egenskapen gjør produktet til en multitasker. Når du sprayer håret ditt med Nanoil Heat Protectant Spray kan du til og med bruke den høyeste temperaturinnstillingen på varmeredskapet ditt for å sette opp vakre frisyrer – produktet sikrer håret selv mot temperaturer på opp til 220 grader Celcius. Naturlige silkeproteiner og vitamin E er de to hovedingrediensene som øker hårets motstandsdyktighet ovenfor det ugunstige miljøet bruk av varme stylingredskaper legger opp til. Formuleringen pleier hårstråene og får dem til å se bedre ut uansett hvor ofte du strekker deg etter hårføneren eller flattjernet.

2. Davines Melu Hair Shield

Størrelse → 250 ml

Høy kvalitet kombinert med effektiv varmebeskyttelse – det er slik vi kan beskrive Melu Hair Shield av Davines. Selv om du må bruke litt mer penger på dette produktet er det verdt det fordi effektene og beskyttelsesnivået du oppnår virkelig er spektakulære. Når du sprayer den over håret vet du at lokkene dine er i gode hender. Håret blir beskyttet mot varme temperaturer, som gjør det likegyldig ovenfor den destruktive effekten rettetanger, krølltanger, hårfønere og sollyset har. Davines Melu Hair Shield er formulert med Villalba linsefrøekstrakt og anbefales mest for langt og skadet hår. Hydrolysert keratin er i stand til å reversere mekaniske og varmerelaterte skader. Alle næringsstoffene penetrerer dypt inn og reparerer skader for å holde håret sunt.

3. Sisley La Creme 230

Størrelse → 150 ml

Dette er definitivt ikke den billigste varmebeskytteren du kan finne, men den er verdt å ha likevel – om du har råd til den så klart. Den gjør underverker selv på ekstremt skadet, tørt og glansløst hår. Derimot bør du som har fet hodebunn bruke Sisley La Creme 230 sparsommelig for å unngå å ende opp med flatt hår. Andre hårtyper fungerer den bra på. Når det kommer til påføringen skal denne varmebeskytteren spres over fuktig hår før det tørkes. Dette gir håret ditt varme- og skadebeskyttelse. I tillegg inneholder Sisley La Complex 230 en oljeblanding som fremmer mykhet, styrke og glans. Krusing og statisk elektrisitet tas også hånd om. Effektene er synlige etter aller første bruk.

4. Moroccanoil Protect Spray

Størrelse → 225 ml

Det finnes enda en fantastisk varmebeskytter som er designet for å holde håret ditt beskyttet mot varme, men de med fett hår bør igjen være forsiktig med bruken av Moroccanoil Protect Spray. Denne oljete formuleringen kan tynge ned håret ditt, som kan føre til at frisyrene dine mangler volum. Arganoljen og pantenolet som er innlemmet i produktet fungerer selvfølgelig best for tørt, sprøtt og skadet hår. Som med alle varmebeskyttere sørger denne fra Moroccanoil for at håret ikke tar skade av varme stylingredskaper eller dårlige værforhold. Interessant nok sies det også at den hjelper deg med å style håret ditt, som gjør det sprettent og mykt å ta på. Selv om dette er en veldig god varmebeskytter passer ikke prisen alles lommebøker.

5. Monat Studio One

Størrelse → 134 ml

Monat Studio One finnes for det meste på skjønnhets- eller frisørsalonger. Betyr det at det er et profesjonelt produkt? Jepp, det er det, men det er ikke hovedårsaken til at de fleste vanlige kunder velger å ikke kjøpe den. Selv om Monat Studio One er en fantastisk varmebeskytter koster den utrolig mye. Om du derimot ikke har noe imot å bruke litt mer penger vil du bli overrasket over hvor bra dette produktet faktisk fungerer. Hydrolyserte og plantebaserte proteiner beskytter hårstråene mot høye temperaturer. Et algederivat forebygger mot at hårfibrene splittes. Ertekstrakt bekjemper mekaniske skader. Generelt sett etterlater dette produktet håret ditt glansfylt og mykt å ta på. Fargen beskyttes også mot falming. Sist men ikke minst er dette et veganervennlig produkt.