Q&A: Nanoil Liquid Silk to-fasebalsam

Skrevet i Hår av Stylist

En to-fasebalsam er et banebrytende hårpleieprodukt. Den er mye mer effektiv enn tradisjonelle produkter fordi den har en høyere konsentrasjon av de viktige ingrediensene, og fokuserer på å reparere håret og gjøre det vakrere. I dag presenterer vi en av de beste balsamene – Nanoil Liquid Silk – og forteller deg alt du trenger å vite om produktet. 

hårbalsam med flytende silke Nanoil

1. HVA ER EN TO-FASEBALSAM?

En to-fasebalsam er en ny type hårpleieprodukt som kommer i en praktisk sprayflaske hvor du helt tydelig kan se de to fasene: vann og olje. Disse blandes sammen når du rister på flasken, så er produktet klart til å brukes. 

2. ER EN TO-FASEBALSAM BEDRE ENN EN TRADISJONELL BALSAM?

Ja, absolutt. For det første er det er svært lett produkt fror håret, da det kommer i form av en mist-spray. For det andre vil produktet enkelt kunne penetrere hvert hårstrå i dybden, takket være de små molekylene, og tilføre næring også i hårstråenes innerste lag. Og til sist, så er dette en leave-in balsam som ikke skal vaskes ut av håret etter påføring, så det fortsetter å beskytte og nære håret kontinuerlig helt frem til neste gang det vaskes. 

3. HVA ER DET SOM GJØR AT AKKURAT NANOIL LIQID SILK TO-FASEBALSAM SKILLER SEG UT I MENGDEN?

Nanoil har en av de beste to-fasebalsamene du kan få tak i. Denne sprayen er basert på flytende silke av topp kvalitet. Den virker for alle hårtyper, hovedsakelig for livløst, stritt og svakt hår. Det kan også forbedre tørt, stivt og uregjerlig hår, nærer fargebehandlet hår og beskytter fargen, og gir en fantastisk glans. Nanoil er en balsam som er kjempeenkel og bruke, som ikke tynger ned håret og som beskytter håret mot skade gjennom hele dagen!

4. HVORDAN BRUKE NANOIL LIQUID SILK?

Det er svært enkelt: bare spray balsamen i nyvasket hår. Tørk håret håndkletørt, og spray det med Nanoil Liquid Silk Conditioner. Produktet forblir i håret slik at det lukter fantastisk. Balsamen virker på to måter: fra innsiden, siden det penetrerer hårstråene, og på utsiden for å gjøre håret mykt, glansfullt og enkelt å style. 

5. HVILKE ANDRE MYKGJØRENDE INGREDIENSER ER TILSATT I NANOILBALSAMEN FORUTEN SILKE?

Nanoil Liquid Silk Conditioner er en blanding av nærende og mykgjørende ingredienser, inkludert hveteprotein som er svært effektivt for å reparere skadet hår, gjøre håret sterkere, tilføre fuktighet og forhindre statisk hår. Panthenol er en av de andre essensielle ingrediensene i produktet, og gjør håret vakrere ved å tilføre glans og gjøre håret svært glatt. I tillegg gjør det håret tykkere og forebygger splittede tupper. 

6. RESULTATENE AV NANOIL LIQUID SILK HAIR CONDITIONER

Nanoil forbedrer hårets tilstand og utseende allerede etter første bruk, og gjør håret mykere, glansfullt og vakkert. Produktet virker svært mykgjørende, og forebygger brusete og statisk hår. Det gjør det enklere å gre og style håret. Om man bruker produktet regelmessig vil Nanoil Liquid Silk reparere og styrke håret, og beskytte det mot skade. 

beste hårbalsam med flytende silke Nanoil

7. HVOR KAN MAN KJØPE NANOIL LIQUID SILK HAIR CONDITIONER?

Du kan kjøpe Nanoilbalsamen i flere ulike nettbutikker, samt på den offisielle Nanoil-nettsiden. Ta en kikk på [www.nanoil.no] for å se andre to-fasebalsamer og mirakuløse naturprodukter for ansikt, kropp og hår. 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *