Hvordan Oppnår Du Et Vakkert Smil og Superhvite Tenner?

Skrevet i Nyheter av Stylist

Nydelige hvite tenner og et tiltrekkende smil. Det høres ut som en ønskedrøm. Hvite, jevne tenner øker selvtilliten vår og får oss til å føle oss attraktive. Vi deler noen tips for å gjøre tennene hvitere, og forteller deg om alle kan oppnå et perfekt, hvitt smil!

For det første vil vi fremheve litt viktig informasjon. Fargen på tennene avhenger ikke bare av tannhygienen. Den bestemmes av gener, og det samme gjelder for tykkelsen av emaljen: jo tynnere den er, jo mørkere ser tannen ut. Hvit er ikke den eneste fargen tennene kan ha, fordi de kanskje kan ha grå, blå eller gule toner også. Det er derfor vi ikke alltid oppnår drømmehvitheten vår på tross av de beste forsøkene våre. Fargen bør ikke være det eneste som er viktig å fokusere på. Å holde tennene sunne og jevne er aller mest viktig. Selv de hviteste tenner vil ikke se fantastiske ut om de ikke tas godt vare på.

Hvordan får man hvitere tenner?

Maten vi spiser er vårt valg, og takknemligvis kan vi gjøre enkelte endringer for å gjøre tennene våre hvitere. Kaffe og te legger igjen flekker akkurat som sigaretter (som påvirker hele kroppen). Det er lurt å gi disse opp og kutte ut mørkfargede drikker. De første effektene blir synlige etter et par uker!

Hva gjør man etterpå?

Gå til tannlegen for å fjerne plakket. Det finnes et par behandlinger å velge mellom, og ekspertene forteller deg hva som er best for deg: sliping eller pussing? Begge alternativene får tennene til å se bedre ut øyeblikkelig.

Hjemmeløsninger for å gjøre tennene hvitere. Fungerer de?

Hjemmeløsningene gir deg flotte resultater på kun noen dager. Vi oppsummerer de mest populære alternativene:

  •  Å putte litt bakepulver i tannkremen din.
  • Å pusse tennene med aktivert kull og kokosolje. Du kan gjøre dette hver dag.

Disse løsningene er budsjettvennlige og enkle å ta i bruk. Derimot kan de være upassende for sensitive tenner og føre til oversensitivitet og skader på emaljen. I disse tilfellene er det best å ta en tur til tannlegen.

Du bør begynne med disse vanene og bruke løsningene for å nyte godt av et vakkert smil og hvite tenner!

For det første bør du huske på å pusse tennene dine grundig og regelmessig, helst etter hvert måltid. Vurder å skaffe deg en tannkrem som er beriket med aktivert kull, da dette kan gjøre tennene dine et par nyanser hvitere. Å være tålmodig og ikke miste håpet er den enkle måten å oppnå suksess på – smilet ditt vil lamslå de fleste, det er sikkert og visst!