Kan alle kvinner oppnå vakre lepper?

Skrevet i Nyheter av Stylist

Vi er lei oss for å måtte meddele at ikke alle kvinner kan skryte av sexy, fyldige lepper. I tillegg kan tynne lepper få kvinner til å føle seg mindreverdige. De tror at de kun kan bruke delikate og lite synlige farger på leppene sine. Om du er et av disse damene tar du feil! Du kan bruke sprudlende farger du også. Du kan bruke hva som helst uansett hvilken form og størrelse leppene dine har!

Uten ordentlig pleie vil leppene dine aldri se bra ut. Du må holde dem sunne for å sørge for at leppesminken gir ønsket effekt. Gjør ditt beste for å forebygge mot ekstrem tørrhet ved å unngå å bite i eller plukke på leppene. Istedenfor kan du bygge sunnere vaner! Leppepleie er veldig enkelt – skrubber og fuktighetsgivende produkter er mer enn nok.

Hjemmeløsninger for å oppnå de vakreste leppene noensinne

Du kan kjøpe inn en ferdiglaget skrubb, men hva er poenget med det når det finnes så mange enkle oppskrifter du kan prøve? Den raskeste oppskriften: bland hvitt eller brunt sukker med en liten dert arganolje (eller en annen ren olje) i 2:1 fordeling for å oppnå en våt og sandaktig skrubb. Masser leppene i et øyeblikk, fjern det overflødige produktet og bruk en beskyttende leppepomade. Påfør den generøst for å oppnå helt nye lepper!

  • Vitaminene A og E hjelper med å reparere og sikre leppene mot fremtidige skader.
  • Kremer mykner opp leppene og tilfører fuktighet fordi de har høye fettinnhold. Naturlige produkter fungerer best.
  • Aloe vera har gunstig effekt også. Den forebygger mot at huden taper vann. Bruk planten så ofte du trenger.
  • Honning gjør underverker fordi den er beriket med aminosyrer, enzymer og kraftfulle vitaminer som tilfører fuktighet til huden, i tillegg til å ha antibakteriell effekt. Honning gjør leppene fyldige og fuktige.

Hvordan oppnår man perfekt leppefasong og farge?

Leppestifter

Det finnes massevis av ulike leppestifter. Matte leppestifter gir best dekkevne og er best om du vil endre formen på leppene. Vi kan til og med bruke dem for å tegne leppefasongen utenfor den naturlige kanten for økt fylde. Det som er flott er at matte leppestifter ikke klistres fast i håret ditt, og de varer lengre. De kan tørke ut huden litt, så ikke velg disse om du har tendens til å ha tørre lepper.

Satinleppestifter gir en naturlig, «våt leppe» effekt. Dette er den mest populære gruppen. Satinleppestifter varer ikke like lenge som de matte, men de er enklere å bruke.

Perleleppestifter inneholder skimrende partikler, og er derfor det mest glansfylte alternativet. Merk: det er lett å påføre større mengder om du vil oppnå en enda fyldigere look.

Lipgloss

Dette produktet er vanligvis mer rennende. Du kan finne gjennomsiktige og fargede varianter. Føl deg fri til å kombinere disse med andre produkter, som f.eks en matt leppestift for å oppnå en fin glans.

Lipliner

Velg en som er myk og varer lenge. Ideelt sett bør du teste den på hånden før du kjøper. Den trenger ikke å være i akkurat samme farge som leppestiften din. Prøv et triks: bruk en lipliner alene ved å glatte den over leppene for å oppnå ekstra langvarig, matt effekt.

La oss fargelegge!

Ofte er vi redde for å bruke sterke farger. Om du er lei av den gjennomsiktige lipglossen er det bare å gi den opp. En naturlig utseende nude leppestift er et flott hverdagsvalg. Ikke velg for kalde eller lyse farger. Bruk aldri farger som er lysere enn den naturlige leppefargen din for å unngå en unaturlig effekt. Om du foretrekker det kan du bruke en litt mørkere lipliner for å fremheve leppene.

Ideelt sett bør du velge varme, nøytrale leppestifter. Glem aldri av leppene dine, selv når du bruker veldig intens øyesminke. Bruk i det minste en beskyttende leppepomade.

Dristige farger

Uansett hvilket skjønnhetstype du er, er det mulig å finne den beste fargenyansen for leppestiften din. Dette er nok ikke så vanskelig for deg, for det finnes millioner av produkter å velge mellom.

Hvordan matcher man den beste fargen?

Veilederne er helt ubrukelige fordi vi alle er forskjellige og liker å endre ting en gang iblant. Å skaffe fargen som får deg til å føle deg bra er hemmeligheten. Det er bare hudfargen som kanskje kan begrense, men du bør ikke bekymre deg om dette – tenk på det gigantiske kosmetikkutvalget! Følg intuisjonen din. Sminken din trenger ikke å være tiltrekkende for noen andre enn deg selv!