NANOIL, en Naturlig Arganolje. Hvorfor er den Verdt å Prøve Ut?

Skrevet i Nyheter av Stylist

nanoil ARGANOLJE

Arganolje er verdens mest populære og dyrebare olje. Den er shoppernes favorittvalg og også en fremhevet olje blant profesjonelle som velger naturlige løsninger innen skjønnhet. Oljen kalles for flytende Gull i Marokko, og presses fra nøtter på Argantreet, som er verdifullt innenfor kosmetologi. Hva gjør Nanoil Argan Oil så enestående?

Fordi den er stappet full av over 100 dyrebare virkestoffer er arganoljen en kraftig antioksidant som forsinker aldring, strammer opp, tilfører fuktighet og fylde til huden, i tillegg til at den er i stand til å fremme raskere hårvekst og gjenopprette tapt glans. Den er et godt valg for tørr, sensitiv og rosacea- akne- eller skadeutsatt hud.

Organisk, uraffinert, kaldpresset…

… og har mottatt Ecocert-merket, som garanterer økovennlige produkter av toppkvalitet. Nanoil Argan Oil er formulert uten skadelige parabener, alkoholer eller andre unødvendige stoffer. Den er et naturlig skjønnhetsprodukt som er laget for å fungere for alle. Den er universal, multitaskende og erstatter mange forskjellige skjønnhetsprodukter.

Arganoljen har en diskre nøttearoma og gul farge. Den styrker håret, nærer huden og neglene og regulerer utskillelsen av ansiktsoljer. De fantastiske egenskapene kommer fra innholdsstoffene slik som polyfenoler, squalan, plantesteroler, karotenoider og tokoferoler. Dette er virkestoffer som bremser hudaldring og beskytter mot utenforliggende forhold og vær, også UVA/UVB stråling. Arganolje er en antioksidant som styrker hudens beskyttelsesbarriere og forebygger mot at vann unnslipper de dypere hudlagene.

Hva gjør den?

  • Nanoil Argan Oil strammer opp huden.
  • Den forebygger mot for tidlige rynker.
  • Den har antiinflammatoriske og reparerende egenskaper.
  • Den lindrer symptomer på allergier, psoriasis og Atopisk Dermatitt.
  • Den beskytter mot sollys.
  • Den beskytter huden mot skader.
  • Den balanserer talgproduksjonen og reduserer fet hud.
  • Den revitaliserer neglene og mykgjør neglebåndene.
  • Den gjenoppliver og nærer skadet hår.
  • Den forebygger mot splitte hårtupper.

Det er en grunn til at arganoljen er verdens mest ettersøkte skjønnhetsolje. Den er en bestselger. Hver eneste dråpe inneholder de gunstigste ingrediensene som finnes i argannøtten.

Wyświetl ten post na Instagramie

Post udostępniony przez Nanoil (@nanoil.official)

Hvordan brukes Nanoil Argan Oil?

1. I HÅR

Bruk den som håroljebehandling, så vil du merke forskjell i utseende på håret ditt etter kun ett bruk. Nanoil Argan Oil kan reparere selv ekstremt skadet hår som er blitt ødelagt på grunn av farging eller bleking. Den gjenoppretter motstandsdyktighet og naturlig glans, styrker beskyttelsesbarrieren og forebygger mot splitte tupper. Den hjelper også med å håndtere overflødig hårtap og problemer i hodebunnen.

2. PÅ KROPP

Masser oljen inn i områdene som er rammet av cellulitter eller strekkmerker, så vil du bli kvitt skavankene en gang for alle. Tilfør et par dråper til et nærende bad. Gni den inn i huden før og etter soling. Denne oppstrammende og reparerende oljen vil holde huden din perfekt fuktig, fyldig og ungdommelig og forebygge mot vanntap gjennom epidermisen.

3. I ANSIKT

Bruk den som ansiktsrens eller som nattserum til huden under øynene. Drypp et par dråper i favorittansiktskremen eller bodylotionsene dine for å forbedre effekten av dem. Takket være de antialdrende egenskapene vil arganoljen hjelpe huden med å holde seg ung og gjenopprette elastisiteten og sunnheten i den. Den tilfører næring til den skjøre huden under øynene, forsinker rynkedannelse og reparerer huden dypt.

4. PÅ FØTTER

Nanoil Argan Oil er en perfekt fotkrem som reparerer ekstremt tørr og sprukken hud på hælene. Den forebygger også mot grovhet, tilfører fuktighet og næring og fungerer flott til et avslappende fotbad.

5. PÅ NEGLER

Væt fingre og negler i litt oppvarmet arganolje – dette vil raskt gjenopplive neglene og huden rundt dem. Den er en perfekt reparerende behandling for sprø og svake negler. Du kan også gni oljen inn i negleplaten for å styrke dem.

nanoil ARGANOLJE

Hvor kjøper man Nanoil Argan Oil?

Denne naturlige løsningen mot alle skjønnhetsproblemer er tilgjengelig på den offisielle nettsiden: www.nanoil.no. Bli kjent med alle produktene fra Nanoil og nyt bruken av brilliante skjønnhetsprodukter. De tilbyr organisk kosmetikk som er stappfull av ingredienser som leverer alt du trenger for sunt hår og hud. Nanoil gir deg toppvalgene fordi de benytter virkestoffer av høyeste kvalitet som forynger, tilfører fuktighet og næring til hår og hud.