Hvordan Reparerer man Skadde Negler? Prøv 4 Enkle Steg!

Skrevet i Utvalgte av Stylist

Føler du at reparering av skadde negler er utfordrende og tar mange lange uker? Det trenger ikke være slik! Alt du trenger å gjøre er å ha litt tid til overs om kvelden til å følge disse 4 enkle stegene. La oss veilede deg gjennom hvordan du kan reparere selv de aller mest skadde negler.

1. Gni Olje inn i Negleplaten

Fordelene av naturlige oljer er åpenbare for de fleste nå om dagen. Alle vet at de har god effekt på hår og hud. Visste du at mange ulike oljer også kan forbedre tilstanden på neglene dine? Å gni ricinus-, argan-, mandel- eller avokadoolje inn i negleplaten regelmessig forebygger mot tørrhet og sprukne negler, og får dem til å se vakre og elastiske ut igjen. Gni favorittoljen din inn i neglene dine hver kveld – du vil bli lamslått av effekten etter kun en uke!

2. Skadde Negler Elsker Dette Håndbadet!

Er neglene dine tørre og skadde på grunn av gellac? Bortsett fra bruk av olje på negleplaten kan du også prøve et neglebad som går veldig fort. Vi anbefaler deg å prøve ut to sterkt nærende og forskjønnende neglebad.

  • Neglebad med Olivenolje og Sitron
    Varm opp 1/4 glass med olivenolje og hell i en liten bolle. Legg til sitronjuice. La neglene sitte i blandingen i 15 minutter. Tørk av med håndkle. Utfør neglebadet to ganger i uken.
  • Neglebad med Olivenolje og Kjerringrokk
    Ta fram et lite glass eller en metallbolle og fyll den med et halvt glass olivenolje og to skjeer tørket kjerringrokk (du kan til og med plukke dem selv om du ønsker). Kok opp vann i en kjele og legg bollen med olivenolje og kjerringrokk over så dampen varmer opp blandingen skånsomt – hold bollen over denne dampen i rundt en time. Kjøl ned og la neglene sitte i 15 minutter. Gjenta denne prosedyren minst en gang i uken.

3. Neglebalsam for Fin Farge og Næring

I disse dager blir vi ikke bare tilbudt fargeløse neglebalsamer som ikke kan kamuflere flekker og misfarging. Om neglene dine blir gulaktige eller rester etter gammel neglelakk sitter igjen, kan neglebalsamen gi deg en mer delikat og diskre tildekking. Slike produkter er som regel melkehvite, beige eller rosefargede. Når du påfører dem ser neglene mye bedre ut, og mottar i tillegg vitaminer, ceramider, kalsium og andre livsviktige ingredienser som reparerer dem. De beste balsamene holder seg urørt i tilstand og begynner ikke å flasse av før rundt dag 7.

4. Tørre Neglebånd? Gjør dem Mykere med en God Krem!

Tørre neglebånd er veldig vanlig. Å fjerne dem gjør det bare verre fordi de vokser raskt og tykkere tilbake. Istedenfor å fjerne dem bør du skaffe deg en god krem! Skaff deg en neglebåndskrem av høy kvalitet og tilfør fuktighet til dem for å unngå at de vokser frem for raskt. Regelmessig bruk av gode produkter vil få neglebåndene dine til å bli mykere og forhindre at de tørker ut. De vil også tilføre næring til negleplatene, så det er fint å gjøre dette som en del av kveldspleierutinen.