Hvordan får du Lengre Vipper Naturlig? Prøv 3 Bombesikre Metoder

Skrevet i Utvalgte av Stylist

Mange jenter drømmer om lange og tykke øyevipper, men ofte må de legge inn mye innsats for å oppnå looken. Du trenger ikke bekymre deg lenger, for med de tre enkle løsningene våre er det mulig å gjøre øyevippene dine dobbelt så lange, tykke og sterke utrolig raskt. Det viser seg at dette går an å få til uten falske vipper.

For å oppnå best mulig resultat bør du følge hvert av tipsene våre til punkt og prikke. Vippene dine vil se bedre ut etter omtrent en uke, og de vokser seg gradvis lengre. Når du oppnår ønsket effekt er det bra å fortsette med behandlingene for å opprettholde lengden og tykkelsen.

Hvordan oppnår man lengre vipper naturlig?

Den første måten man kan få lengre vipper på: ricinusolje

Ricinusolje er en flott løsning for korte vipper og har blitt verdsatt av kvinner i tusenvis av år. Det er fortsatt et av de mest populære øyevippeforbedrerne! Mange jenter velge fortsatt ricinusolje over profesjonelle serum fordi det er billig, lett tilgjengelig og effektivt. Den gjør vippene sterkere, lengre og mørkere, og får hårene til å falle av mindre. Den kan også brukes hver dag, helst ved leggetid. Bruk en mascarabørste eller Q-tips til påføring.

Den andre måten man kan få lengre vipper på: øyevippeserum & kosttilskudd

Om ricinusolje ikke er nok, er et profesjonelt øyevippeserum et supert alternativ. Vi anbefaler Nanolash og Xlash. Disse er basert på fantastiske ingredienser og er derfor skånsomme selv om huden rundt øynene dine er supersensitiv. Nanolash lover å gjøre vippene våre sterkere på noen dager, og 50% lengre på 30 dager. Effektene slike profesjonelle produkter har dukker raskt opp og varer over lengre tid.

Biotin-tilskudd er også verdt å vurdere. Biotin styrker håret og stimulerer vekst. Det forbedrer også øyevippene, brynene og neglene. Du kommer til å legge merke til forbedringer etter sånn cirka en måned, men de er verdt å vente på!

Den tredje måten man kan få lengre vipper på: skånsomhet

Øyevippene og huden rundt øynene er ekstremt skjør. Det er derfor vi må være forsiktige: du bør aldri gni deg i øynene når du fjerner sminke! Istedenfor kan du forsiktig holde en bomullspad dyppet i micellærvann mot øyelokket og la produktet virke. På denne måten forårsaker du ingen fysiske skader på øyevippene dine. Vi anbefaler deg også å fjerne sminken grundig, fordi mascararester kan irritere øynene og føre til at vippene knekker av om det får sitte hele natten.