Oppsummering: Anmeldelser av de beste hårmaskene med keratin

Skrevet i Hår, Utvalgte av Stylist

Blir håret ditt skadet av varmebehandling, farging og tøffe værforhold? Visste du at keratin er den beste ingrediensen for å reparere håret? Keratin er en av hårets byggeklosser, og derfor er det den beste kuren for skadet hår. Heldigvis trenger man ikke keratinbehandlinger hos frisørsalongen for å få gode resultater, en god hårmaske kan gjøre underverker. Bruk den regelmessig for å gjøre håret ditt vakkert igjen. Her kan du se hvilke hårmasker det er verdt å prøve.

Hva er en hårmaske?

Mange jenter bruker allerede balsam, og lurer på om det egentlig er nødvendig å bruke hårmasker. Enhver hårstylist kan fortelle deg at en hårmaske er det mest effektive virkemiddelet for dyptgående behandling. De kan gi deg drømmehåret: masker er like viktig for håret som serum er for huden din. Hvorfor? Fordi hårmasker har svært høy konsentrasjon av de viktige ingrediensene som forbedrer hårets tilstand og gjør det vakrere. Så om du ønsker en profesjonell behandling og fantastiske resultater bør du bruke en hårmaske minst en gang i uken.

Keratin hårmasker: hvilken har best effekt?

De beste hårmaskene gir umiddelbare resultater. Regelmessig bruk reparerer skade raskt og forbedrer hårets utseende. Resultatene kan sammenlignes med de man kan oppnå hos en frisørsalong. Likevel er det viktig å vite at det er kun noen av maskene – de med de beste ingrediensene – som gir fantastiske resultater. Dersom man velger en hårmaske med gode ingredienser og keratin av høy kvalitet kan man endelig oppnå håret man har drømt om.

Hvilken effekt har keratin på håret?

Vi har allerede snakket om at keratin er en av hårets viktigste byggesteiner, som gjenoppbygger håret, gjør det sterkt og beskytter det mot skade. Dette kraftige proteinet bygger opp sunt hår, og holder også negler, hud og hår i god stand. Takket være keratin er håret mer beskyttet mot værforholdene, hårføning og mekanisk skade (som håndkletørking, børsting, osv). 

Med en god keratinmaske kan du enkelt oppnå glatt, rett og silkemykt hår. Hydrolysert keratin er det aller beste – da er keratinmolekylene svært små og penetrerer enkelt hårstråene. De beste keratinmaskene styrker keratinbindingene, noe som gjør håret voluminøst, mykt og glansfullt. Keratin bevarer også fuktigheten i håret, og holder håret sterkt.

Hvordan bruke en keratin hårmaske?

Du må først forberede håret: påfør masken i fuktig hår (da absorberer håret bedre) etter sjamponering (skitt og hårprodukter vil hindre keratinet fra å penetrere håret). En sjampo åpner hårets ytterste skjellag slik at mer keratin kan absorberes.

Påfør masken i fuktig, håndkletørt hår slik at produktet ikke drypper. For å forbedre absorpsjonen av ingrediensene og øke effekten kan du ta på deg en dusjhette eller et varmt håndkle rundt håret. Ha masken i så lenge som det er oppgitt på forpakningen; normalt 15-30 minutter. Deretter skyller du håret godt i lunkent vann. 

Nå når du vet hvordan du skal bruke de; la oss se hvilken keratinmaske som er den beste!

DE BESTE KERATIN HÅRMASKENE – RANGERT

★ NANOIL KERATIN HAIR MASK

NANOIL KERATIN HAIR MASK

Vi er ikke i tvil: Nanoil er den beste keratin-baserte hårmasken, den fungerer som en profesjonell maske og gir raske resultater. Den fungerer fantastisk selv for svært skadet og livløst hår som har tendens til å brekke av.

Nanoil Keratin Mask er et absolutt must om du sliter med uregjerlig hår, om du ofte farger håret, bruker varmestyling eller har veldig slitt hår. Jenter som har brukt masken kan fortelle at håret deres ble sunnere, mykere og mer glansfullt allerede etter første bruk. 

I tillegg til keratin inneholder Nanoil-masken panthenol, som er en annen essensiell ingrediens. Den kan gjøre selv svært skadet hår vakkert igjen, gi håret fukt og volum og styrke hvert hårstrå. Panthenol er en ingrediens som gir fantastisk glans, gjør håret mykere og forebygger splittede tupper.

Anmeldelser av Nanoils keratinmaske: dette er en bestselgende keratinmaske – vi er sikre på om du har hørt om den allerede, for den har imponert stort på kort tid. Frisører anbefaler den også! Nanoil Keratin Hair Mask har blitt svært populær svært raskt.

Du lurer kanskje på hvor du kan kjøpe denne vidundermasken. Nanoil-masken er tilgjengelig i mange nettbutikker, og på Nanoils offisielle nettside. Gå til https://nanoil.no/haarmaske-med-keratin så kan du bestille keratinmasken med hjemlevering. 

★ KÉRASTASE RÉSISTANCE KERATIN MASK

En fantastisk maske for overbehandlet, skjørt, tørt og livløst hår. Den styrker skjørt og uregjerlig hår. Både frisører og andre hår-interesserte er tilhengere av denne masken, men vi må også nevne at dette er et av de dyreste alternativene på listen vår. Kerastase sin maske gir nytt liv til skadet, sprøtt og livløst hår med en rekke styrkende ingredienser, masken reparerer hårets struktur og gjør håret mykere og glattere. 

I tillegg forsterker masken delikate hårstrå og beskytter de mot utvendige påvirkninger. Den inneholder også ceramider, som virker ganske likt som keratin ved at de reparerer skadet hår og styrker hårstråene fra innsiden.

Anmeldelser av Kerastase Resistance Hair Mask: de som har testet masken liker resultatene, men er ikke like glade i prisen. Produktets popularitet har nok en sammenheng med merkevarens gode rykte hos blant annet frisørsalonger.

★ LANZA KERATIN HEALING OIL INTENSIVE HAIR MASQUE

Et annet alternativ som også er ganske dyrt, men inneholder keratin av høy kvalitet. Dette er et godt valg for skadet, sprøtt og livløst hår. Lanza Keratin Healing Oil Masque virker i dybden og nærer, styrker og gjenoppliver hårstråene. Formelen er basert på både keratin og naturlige oljer, så om du har fint og tynt hår kan det hende håret oppleves tynget av dette produktet. 

Anmeldelser av Lanza Keratin Healing Oil Masque: de som har testet produktet er fornøyd med virkningen, så lenge man ikke har fint eller tynt hår. Masken styrker og gjør håret glansfult; oljene beskytter håret mot skade.

★ XTENSE CODE KERATIN HAIR MASK

Xtense Code-masken er kjent for de som elsker vakkert hår. Behandlingen reparerer skadet hår og, dersom den brukes regelmessig, vil den også styrke håret og forebygge skade. 

I tillegg til keratin inneholder masken også naturlige ingredienser som gjør masken svært fuktighetsgivende. Denne plantebaserte masken er fullpakket med ekstrakter (nasturtium, hvit nesle, salvie, brønnkarse, arnika). Essensielle oljer fra sitron gir produktet en herlig duft.

Sheasmør gjør at håret etterlates mykere og gjenoppliver livløst hår, gir ekstra glans og flottere farge.

Anmeldelser av Xtense Code Keratin Hair Mask: denne næringsrike masken gir håret fuktighet og får mange gode tilbakemeldinger, men de som er spesielt interesserte i keratin-produkter mener produktet har for lite keratin.

★ RENE FURTERER ABSOLUE KERATINE ULTIMATE REPAIRING MASK

Denne keratinmasken er svært lett, men inneholder også masse keratin. Den er utviklet for svært skadet, skjørt hår som trenger umiddelbar behandling. Rene Furterer Mask reparerer skadede hårstrå, uten å tynge ned håret. Den inneholder plantebasert keratin fra soya og hvete, som imiterer hårets eget keratin. Masken inneholder også camelinaolje som beskytter og nærer håret. Dette er en kraftig hårmaske som ikke bør brukes for ofte, bruk den i maks 2-3 uker sammenhengende. 

Anmeldelser av Rene Furterer Keratin Mask: fordi masken er så konsentrert virker den ikke like godt for alle hårtyper. De som har testet masken liker resultatene, men er ikke like fornøyd med prisen og at den kan være vanskelig å få tak i.