Keratinbalsam fra Nanoil. Er det en suksess?

Skrevet i Hår av Stylist

nanoil keratin hair conditioner

Det kommer fler og fler keratin-berikede skjønnhetsprodukter på markedet som kjemper om vår oppmerksomhet. Noen av de ender opp som et fast innslag i våre skjønnhetsrutiner. Blant disse produktene finner vi Nanoils nye kreasjon – en to-faseformel keratinbalsam som skal reparere håret. Er den verdt å prøve?

Keratin er en naturlig byggebrikke i håret ditt. Om keratinnivået i håret synker blir hårstråene skjøre og skadede. I motsatt ende av skalaen, om håret har for mye keratin har det en tendens til å bli brusete. Er Nanoil Keratin Hair Conditioner det som skal til for å ta tilbake kontrollen over håret ditt?

Keratinbalsam fra Nanoil

Dette er ikke bare enda et vanlig hårpleieprodukt. Dette er en to-fasebalsam som er svært effektiv uten at den tynger ned håret. Dette er den eneste spraybalsamen av sitt slag, hvor hver dråpe inneholder én spesiell ingrediens som trengs når håret er skjørt og skadet – keratin. Allerede etter første bruk kommer du til å falle pladask for denne effektive sprayen med den herlige lukten.

En av de første tingene som gjør at dette produktet skiller seg ut i mengden er designet, Nanoil Keratin Hair Conditioner ser helt fantastisk ut. Den sorte innpakningen med detaljer i gull stråler av eleganse. Sprayflasken er både praktisk og enkel og bruke. Likevel er det som er på innsiden av flasken enda viktigere enn det stilige designet.

Ingrediensene som benyttes i Nanoil Keratin Hair Conditioner

Denne dyptgående hårbehandlingen fra Nanoil består hovedsakelig av en kombinasjon av proteiner. Likevel er ikke proteiner den eneste ingrediensen i Nanoils formel – det er faktisk fire ingredienser som har hver sin nøkkelrolle i produktet. Hva er det som skjuler seg i en flaske med Nanoil balsam?

keratin hair conditioner nanoil

Nøkkelingrediensene er:

  • flytende keratin – reparerer skade og gir håret mer volum
  • planteproteiner – gjør håret mer slitesterkt
  • panthenol – gir håret næring og etterlater det mykt og glansfullt
  • lakserolje – ivaretar fuktigheten i håret og lindrer hodebunnen

Totalt er det omtrent 20 ingredienser i Nanoil Keratin Hair Conditioner (inkludert lette silikoner som er enkle å fjerne) som mykgjør håret og gjør det enklere å style, uten at håret tynges ned. Hadde det ikke vært for alle de gode, nøye utvalgte ingrediensene hadde ikke denne keratinsprayen fra Nanoil fungert like godt.

Hvordan virker Nanoils keratinbalsam?

Dette er en balsam utviklet for modent, skadet, tørt og krevende hår, samt for de som ikke får ønsket effekt fra vanlige hårpleieprodukter, hovedsakelig fordi de mangler ingredienser som styrker håret. Nanoil Keratin Hair Conditioner gir håret alle de essensielle proteinene og gjenoppretter hårets sunnhet og skjønnhet ned til hvert enkelt hårstrå.

Nanoil Keratin Hair Conditioner som påføres nyvasket hår:

  • gjør håret lettere å gre, børsten glir enkelt gjennom hele hårets lengde.
  • forebygger floker og statisk elektrisitet.
  • gjør håret merkbart sterkere gjennom hele lengden.
  • garanterer varme- og UV-beskyttelse.
  • bekjemper brusete hår uten å tynge det.
  • gjenoppretter håres mykhet og glans.

Påføringen er enklere enn du tror!

Alt dette kan du enkelt oppnå uten at det krever noe særlig innsats. Nanoil gjør din daglige hårpleierutine enkel og rask – det er derfor Nanoil Keratin Hair Conditioner kommer i en praktisk sprayform. Alt du trenger å gjøre er å riste flasken og spraye nyvasket, håndkletørt hår med Nanoil-balsamen. På denne enkle måten gir du håret næring og proteiner, slik at styling og hårføning blir mye enklere.

Ønsker du å lære mer? Besøk Nanoils offisielle nettside og velg det beste alternativet for din hårpleierutine!