Kan ikke la være å bli forelsket i Nanoil!

Skrevet i Hår av Stylist

Naturlige oljer har tatt over kosmetikkbransjen og kommer ikke til å forsvinne, fordi de har vist seg å virke som uerstattelige reparasjonsserum. Molekyler fra fettsyrer som er inkludert i enhver naturlig olje fungerer som det beste renovasjonsteamet, og reparerer defekter på overflaten og på innsiden av håret.

Kosmetikkmarkedet tilbyr et svært utvalg av produkter som inneholder naturlige oljer. Men vi må huske at oljer ikke er like når det gjelder kvalitet. Bortsett fra verdifulle stoffer inkluderer de fleste produkter også en hel mengde kjemiske og komedogeniske stoffer, parabener, silikoner og dehydrerende kortkjedealkoholer. Flesteparten av slike produkter er upassende for hodebunnen. Derfor kan ikke oljene oppfylle den normale funksjonen sin: reparere hårstammen med mest av alt – styrke og regenerere hårsekkene. Tross alt er sunnheten og skjønnheten til håret ditt gjemt i hårsekkene.

Det finnes en hårolje som skiller seg ut blant de andre. Det er et produkt fra Renessansen – enestående, unikt, allsidig. Det skinner nytt lys over hårpleie. Videre er produktet så lett å bruke at du ikke kan la være å forelske deg i det. Nanoil hårolje kommer i 3 forskjellige versjoner. Hver av dem er beregnet på forskjellige hårtyper. Du kan finne detaljert informasjon om hver versjon av olje på Nanoils nettside. Derfor vil det å identifisere hårtypen din være som en lek. Nanoil hårolje vil ikke gå ubemerket hen. Takket være dette ikoniske produktet kommer du ikke lenger til å klage over håret ditt.

Nanoil hårolje

kilde: nanoil.no

Hvorfor vil du forelske deg i Nanoil hårolje?

 • Nanoil er den eneste håroljen som matcher hårtypen. Som et resultat gir den grundig pleie – passende for den bestemte hårtypen. Tre versjoner av produktet synkroniseres med porøsiteten til håret vårt.
 • Nanoil hårolje gleder med et utvalg naturlige oljer brukt i hver eneste versjon. Oljer på parfymeriet inneholder to eller tre oljer som ikke er riktig valgt, mens Nanoil inkluderer så mye som seks eller flere oljer (avhengig av versjonen). Hver olje oppfyller en forskjellig funksjon og gir forskjellige ingredienser som er essensielle for sunn vekst og et vakkert utseende. Alle oljene inkludert i produktet komplementerer hverandre og skaper en perfekt synergi i hårpleien.
 • Nanoil hårolje har et vakkert design. Flasken er elegant og eksklusiv. Produktet kan fungere som dekorasjon på ethvert bad eller kommode. Høykvalitets innpakning betyr et høykvalitets produkt inne i flasken. Nanoil er skapt med største forsiktighet og fokus på detaljer. Vi er ikke redd for å hevde at det er et hårprodukt med det vakreste designet.
 • Nanoil hårolje forbløffer ikke bare med mengden og kvaliteten naturlige oljer. Du kommer også til å elske dem på grunn av de unike innovative komponentene som øker hårveksten og gjør frisyren tykkere. Takket være de unike kompleksene baicapil og kerastim, gjenoppretter håret helse i tillegg til å bli lengre og vakrere enn det noensinne har vært før.
 • Nanoil hårolje skylder sin allsidighet til alle de forskjellige bruksområdene. Den fungerer som en hårmaske, helbredende behandling for hodebunn og hårsekker, serum for hårtyppene eller leave-in spraybalsam. Nanoil vil kunne erstatte flere hårprodukter. Bli kjerne kvitt produkter med mye kjemikalier, parabener og silikoner. Erstatt dem med trygge og multifunksjonelle Nanoil.
 • Påføring av Nanoil hårolje gir massevis av muligheter. Det finnes tallrike måter å bruke produktet på. Du kan påføre det utelukkende i håret (vått eller tørt) eller i hodebunnen. La det være i et par timer og skyll av eller bruk som et serum for hårtuppene (uten å skylle). Det vil være et enestående forskjønnende og glansgivende produkt for håret, og derfor kan du påføre det flere ganger om dagen i tørre hårtypper. Du kan like godt gi frisyren din mer intensiv reparasjon – spre Nanoil i fuktig hår før føning.
 • Fordeler for håret. Du vil oppdage forskjellen med en gang. Nanoil hårolje forskjønner håret på null komma niks. Hvis du bruker den jevnlig, vil den gi et utrolig utseende men også sunnhet og regenerering fra hårsekker til tupper.
 • Effektivitet – kvaliteten som alle kvinner setter pris på. Ingen liker det når man går tom for et godt produkt raskt. Nanoil hårolje vil ikke skuffe deg på dette området. Du kan få glede av produktet i noen måneder.

18 Kommentarer “Kan ikke la være å bli forelsket i Nanoil!”

 1. Fersken

  Jeg oppdaget den nå i det siste, og for å være nøyaktig fortalte frisøren meg om den og jeg bestilte den så fort jeg kom hjem. Jeg har den for hår med medium porøsitet og jeg elsker det den gjør med håret mitt.

  Svar
 2. debora

  Jeg har den for hår med høy porøsitet og jeg er nesten ferdig med behandlingen – oljen er snart tom men forbedringen er svær! Håret mitt gikk fra høy til medium porøsitet og det er grunnen til at den neste nanoil jeg kjøper kommer til å være for medium porøsitet.

  Svar
 3. Alli

  Naturlige oljer er det beste for hårpleie men de må ha høy kvalitet

  Svar
 4. Katarina

  Jeg elsker håret etter oljing, så mykt og glansfullt! <3

  Svar
 5. frøken_kaos

  Jeg også men håret ser bare bra ut en stund, det blir fett og livløst veldig fort

  Svar
 6. AnneH

  Hvilken type olje bruker du? Kanskje den ikke passer håret eller så bør du olje på en annen måte

  Svar
 7. lisa

  frøken_kaos@, kanskje du bare tar på fr mye olje på en gang

  Svar
 8. Klara

  Et must for alle hårelskere!

  Svar
 9. amalie_b

  Jeg brukte den en gang hos en venninne og den er veldig god, den har fin konsistens og får håret til å lukte godt. Men jeg er ikke sikker på om jeg skal kjøpe den..selvsagt på grunn av prisen.

  Svar
 10. Milene

  Den er ikke billig nei men jeg er villig til å bruke penger på så god virkning og kvalitet

  Svar
 11. Jenn66

  Etter min mening passer prisen til effektiviteten og kvaliteten. Oljing med denne oljen hjalp meg virkelig og jeg pleide å ha alvorlige problemer med håret og hodebunnen.

  Svar
 12. Polly

  Personlig liker jeg redkenflasken bedre men selve oljen er ikke så god i håret, men nanoil for hår med medium porøsitet er perfekt! Veldig positiv

  Svar
 13. SvartKatt

  Jeg bruker den svarte fra Redken og er veldig fornøyd

  Svar
 14. Silje_

  Takk for innlegget, jeg holdt på å se etter en olje som kan masseres inn i hodebunnen uten å tynge ned håret

  Svar
 15. gp

  Hvilken sjampo bruker du til å vaske ut oljen?

  Svar
 16. Sofia

  Det er best å bruke en skånsom sjampo uten SLS men jeg tipper alle hårelskere bare bruker denne typen 😉

  Svar
 17. margaret

  Jeg anbefaler at du tar orøsitetstesten på nettsiden

  Svar
 18. minimini

  Jeg sammenlignet denne oljen med ingrediensene i andre oljer jeg har testet så langt og det er ikke rart at nanoil har fått så god karakter! Jeg holder på å gjøre ferdig med kerastase og den neste er nanoil

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *