Nanobrow brynserum – korteste vei til et vakkert utseende

Skrevet i Nyheter av Stylist

nanobrow serum

Tynne som på 1920-tallet eller vakkert fremhevet som Marilyn Monroes? Uansett nøyaktig hvordan øyenbrynene dine ser ut, er det lurt å ta godt vare på dem. Et godt brynserum som Nanobrow hindrer hårene i å falle ut, og styrker dem, gjør dem tykkere og mer tydelige. Sjekk nøyaktig hvordan dette produktet virker!

Siden naturlig tykke og uttrykksfulle øyenbryn ble populært har brynpleiemidler regjert på parfymerihyllene. Rett ved siden av brynblyanter, gelé og pomade. Men hvilket brynserum skal man velge? Meningene indikerer at serumet Nanobrow er best.

Ingredienser for alle øyenbryn!

Dette lille produktet skjuler et sett av de beste næringsstoffene som stimulerer vekst og regenererer håret. Etter 2-3 uker blir brynene sterkere, tykkere, mørkere og fullere. Det er viktig å påpeke at Nanobrow mangler potensielt allergifremkallende stoffer, fargestoffer, syntetisk aroma, parabener og stoffer av animalsk opprinnelse. Dette gjør det til et virkelig bemerkelsesverdig produkt for brynpleie.

Hvordan virker Nanobrow?

Nanobrows virkning kan deles inn i to stadier. I løpet av de første dagene av behandlingen er det ingen synlig endring fordi formelen virker under huden – den regenererer og styrker hårsekkene, gir riktig fuktighetsnivå og gir dessuten næring. Jo mer skadet øyenbrynene er, jo lengre tid tar det å gjenopprette den gode tilstanden deres. Synlige endringer kommer etter 1 og 2 ukers behandling. Det er da Nanobrow begynner å hjelpe nye hår å vokse tilbake. Hårene vokser seg lengre, tykkere, mørkere og mer fleksible. Brynbuen blir fullere, og det er flere hår som gir den en vakker form.

Gjør Nanobrow øyenbrynene mørkere?

De fleste brynpleieprodukter inneholder farge som gjør håret mørkere og optisk gir mer volum. Nanobrow er annerledes. Det inneholder ikke pigmenter, bare ingredienser som gjør håret mørkere på en naturlig måte. Huden produserer mer melanin, et naturlig pigment som gjør brynene mørkere dag for dag. Og vakrere!

Det er lettere enn å påføre maskara!

For dette serumet er det ingen grunn til bekymring når det gjelder bruksmåte. En komfortabel, godt uttenkt applikator gjør at påføringen ikke er komplisert og tar mindre enn et minutt. Det er et fargeløst, raskt absorbert produkt, så presisjon er ikke så viktig. Det er bare viktig å forberede brynene ordentlig – sminken må fjernes, ansiktet renses grundig og tørkes. Da kan Nanobrow absorberes raskt og virke effektivt på huden. Av den grunn anbefales det å bruke brynserumet om kvelden før leggetid. For beste resultat bør du inkludere Nanobrow i din daglige pleie.

Hvor mye koster Nanobrow?

For mange mennesker er dette en av de viktigste faktorene når de velger pleiemiddel. Noen av dem tror at Nanoil er et dyrt produkt. Men det er viktig å huske at en tube er nok til rundt 4-6 måneders bruk. De fleste kvinner som har brukt Nanobrow fremhever det faktum at prisen samsvarer med resultatene. Det er ikke noe annet pleiemiddel, spesielt fra en lavere prisklasse, som regenererer brynene og får dem til å se så bra ut. Se selv! Besøk den offisielle nettsiden- nanobrow.no og bestill din egen Nanobrow med levering hjem til deg.

20 Kommentarer “Nanobrow brynserum – korteste vei til et vakkert utseende”

 1. Barbara

  Jeg drømmer om tykke og fyldige bryn! <3

  Svar
 2. Isabella

  Jeg klarte å få brynene mine til å se tykkere ut takken være dette serummet, så jeg anbefaler på det sterkeste! 🙂

  Svar
 3. Lydia Transkov

  Elsker den. Jeg fikk den i bursdagsgave fra husbonden og fra nå av vil jeg aldri slutte å bruke Nanobrow. Jeg har endelig tykke og fyldige bryn; om jeg hopper over sminken er ikk det noe proble, jeg kan bare gå rett ut fordi jeg har så fine bryn! Prøv den! 10/10

  Svar
 4. ingenNavn

  Jeg kom til delen om ingrediensene og nå vet jeg at jeg vil kjøpe den, trenger ikke lese mer. Dette er noe for meg og endelig har noen funnet den perfekte ingredienskombinasjonen!

  Svar
 5. MEG

  Effekten av behandling med Nanobrow kan sees etter kun en uke, spesielt om du har like svake bryn som meg – bare et blikk på mine så vil du se at de er litt sterkere, har sluttet å falle ut og gjør sminkefjerningen enklere. Jeg venter på flere gode resultater, men for nå er je på dag 10 med dette øyebrynsserumet.

  Svar
 6. Inge

  Jeg har alltid vært skeptisk ovenfor «mirakelkosmetikk» til jeg skaffet meg Nanobrow! 🙂 Flott og utrolig effektivt serum. Effekten på brynene mine etter 2 måneder er veldig merkbar: brynene er tykkere og mørkere 🙂

  Svar
 7. Janette

  Flotte effekter, anbefaler virkelig dette serumet og kan bekrefte alt som fortelles i denen artikkelen. Det er så kult å se noen skrive om den. Jeg har brukt Nanobrow i en stund nå og syns den er verdt prisen.

  Svar
 8. Karoline

  Fristende men prisen er litt for høy

  Svar
 9. Adelide_23

  For disse ingrediensene og denne effekten er det en ganske rettferdig pris!

  Svar
 10. Maria

  hvor mye koster den forresten? det sto ikke noe om det noe sted…

  Svar
 11. Anneline P.

  Prisen er en ting. Når noe er verdt det kan du betale litt mer. Ikke fokuser på det fordi effekten er vitkigere. jeg ville betalt mye for å få brynene mine tilbake etter cellegift. For nå bruker jeg Nanobrow og skal se om den funker.

  Svar
 12. Monikas

  Jeg bekrefter at den er skånsom og ikke allergiframkallende 🙂 Jeg hadde to serum til bryn før og begge var jeg allrgisk mot

  Svar
 13. Katja

  Hva koster nanobrow? Hvor kjøper jeg den?

  Svar
 14. IssyWissy

  Dessverre finnes den ikke i vanlige butikker, synd, men leveringen er i det minste rask, jeg fikk Nanobrowen min etter 2 dager.

  Svar
 15. Ariel

  jeg trenger ikke egentlig mørkere bryn men om det her gjør bryna like tjukke som du skriver så tar jeg to av dem! 😀

  Svar
 16. Ivy

  Ariel ta to, det er billigere!

  Svar
 17. Zoe

  jeg anbefaler deg å være mer varsom med nye produkter som dette fordi ting fungerer ulikt for folk og du kan bli skuffet senere

  Svar
 18. Yasmine

  Jeg kjøpte denne rundt 2 uker siden. Jeg vil ikke høre for begeistret ut, men den fungerer virkelig: brynene virker sterkere, tykkere og mørkere så de ser mye bedre ut. Jeg håper det fortsette sånn! *fingrene krysset*

  Svar
 19. Honningbie

  Interessant produkt, jeg visste ikke at dette fantes. Det er flott fordi jeg ikke har noe å ta vare på brynene med og som sminkeartist vet jeg hvor viktig brynene mine er.

  Svar
 20. Farge_elsker

  Jeg elsker alle mulige typer serum til vipper og bryn og bruker den ofte, men tror Nanobrow er ett av de beste der ute – Jeg har prøvd ut d dyrere sortene men ingen hadde samme effekt som Nanobrow.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *