Øyebrynslaminering Forklart: Alt Du Bør Vite!

Skrevet i Inspirasjon av Stylist

Øyebrynslaminering er et av de nyeste skjønnhetstrendene! Behandlingen gjør brynene perfekte i et par uker. Det ville vært flott å kunne sove lenger eller brygge en god kopp kaffe hver morgen istedenfor å måtte fylle inn brynene, eller hva?

Hva er øyebrynslaminering?

Laminering er en avansert stylingbehandling som utføres av en profesjonell: en kosmetolog eller estetiker på salong. Den er ikke like inntrengende som microblading. Effekten er også mer diskre. Takket være laminering vil brynene se perfekt formede og naturlige ut.

Hva gjør øyebrynslaminering?

Behandlingen temmer øyebrynshårene og glatter dem ut. Den reparerer og styrker dem også. Øyebrynslaminering er fullstendig ikke-invasivt og er en trygg behandling å gjennomgå.

Prosedyren består av fire enkle steg. Rensing og påføring av tre produkter:

  1. For det første blir brynsområdet renset og rengjort for å skape de perfekte forholdene for fullstendig absorbering.
  2. Deretter påfører man første produkt. Tioglykolsyre gjør brynene mer fleksible og enklere å style. Syren bryter ned disulfidforbindelsene i hårene for å åpne hårfibrene (det samme skjer når man får en keratinbasert glattebehandling for håret). Øyebrynene dine dekkes deretter av plastfolie.
  3. Det neste steget involverer påføring av et keratinprodukt for å holde brynene sunne og sterke, og for å sørge for at effekten av behandlingen varer lengre. Deretter blir brynene dekket av plastfolie igjen.
  4. Helt til slutt blir vegetabilske oljer benyttet for å gjøre brynene mer glansfulle og for å gjøre det endelige resultatet mer intenst.

Naturligvis kan du også få brynene dine formet eller farget for å komplementere behandlingen, men valget er opp til deg og effekten du ønsker.