Highlighting Foam Strips: Toppkvalitet For Klientene Dine

Skrevet i Hår, Inspirasjon av Stylist

Highlighting Foam Strips: Toppkvalitet For Klientene Dine – ColorCuts lager eksepsjonelt og livsviktig frisørtilbehør til alle typer hårsalonger. Siden de passer alle hårtyper minimaliserer de risikoen for mekaniske og temperaturrelaterte skader. Tilby klientene dine tjenester av toppkvalitet!

hårwraps til striping ColorCuts

Den Maltesiske merkevaren ColorCuts lanserte nettopp unike temperaturstrips til farging og striping av hår. Ved hjelp av stripsene kan du spare mye penger! Dette bionedbrytbare og miljøvennlige produktet er maskinvaskbart opp til tre ganger etter første bruk.

De ferdiglagde og forhåndsbeskjærte stripsene kommer i en nyttig boks for å gjøre hårfargingsprosessen enklere selv for uerfarne frisørlærlinger. Du kan raskt fjerne hver strips og ferdiggjøre hårfargingen på null-komma-niks. Skumstripsene forårsaker ikke skader på håret, da de lar luften sirkulere mellom lagene.

gjenbrukbare wraps til hårfarging ColorCuts

Highlighting Foam Strips til Frisørsalongen din

De nedbrytbare og miljøvennlige materialene kombinerer innovasjon med bærekraftighet. Slutt å forsøple verden med plast og ta vare på miljøet! Fans av null-avfallskonseptet kommer til å elske dette tilbehøret, da du ikke trenger å kaste stripsene rett etter bruk – en pakke varer deg kjempelenge.

ColorCuts skumstripsene er komfortable å bruke. Du trenger ikke å kaste bort tid på å skjære ut aluminumsfolie. For et mareritt! Folien skader og brenner håret, og i tillegg glir de av håret under fargeprosessen. Highlighting Foam Strips holder seg i håret gjennom hele fargingsprosessen. Den kraftige gripeevnen sørger for at stripsene holder seg godt fast til hårrøttene.

De fargerike stripsene er ikke bare iøynefallende. De fungerer som en fargemarkør når du bruker flere fargetoner under fargingen. På denne måten vet du akkurat hvilken hårfarge som er inni hver strips så du kan unngå å gjøre feil. Den semitransparente utsiden lar deg gjennomføre raske oppfriskinger og fullstendig kontrollere fargeprosessen.

Tilby best mulig utseende og komfort til klientene dine

De innovative temperaturkontrollerende Highlighting Foam Strips overoppheter ikke håret og sørger for at du opprettholder optimal hårtemperatur. For ytteligere komfort holder de seg kjølige under bruk, som gjør fargeresultatet kraftigere. De lettvektige stripsene forårsaker intet ubehag, de bråker ikke og lugger ikke håret.

Polystyrenskumstripsene passer til farging av selv svært langt hår. Boksen inneholder 200 strips som måler 100 x 305 mm, som kan beskjæres etter behov. De er de beste assistentene om du skal bruke flere hårfarger, som gir spektakulære resultater.

Massevis av frisørsalonger over hele verden stoler allerede på de unike frisørdupedittene fra ColorCuts. De tilbyr utrolig komfort og pent utseende under fargeprosedyren mens de er miljøvennlige. Highlighting Foam Strips er en revolusjon på alle frisørsalonger som sørger for de beste resultatene. 

Kombiner miljøvennlighet med nye teknologier som møter opp til behovene klientene dine har. Den beste servicekvaliteten og bionedbrytbare produktene kan tiltrekke en større gruppe fornøyde kunder. Velg profesjonelt frisørutstyr som garanterer perfekte og presise resultater!

Om du ønsker at salongen din skal føles luksuriøs ut bør du effektivisere arbeidsflyten for dine ansatte og holde deg oppdatert på de nyeste frisørtrendene. Oppgrader prestisjen din med Color Cuts Highlighting Foam Strips!

Mer informasjon kan finnes på den offisielle nettsiden – colorcuts.mt

ColorCuts Highlighting Foam Strips