Flotte foryngende behandlinger over natten

Skrevet i Hudpleie av Stylist

Om vinteren og høsten er nettene lange – hvorfor ikke bruke denne tiden på foryngende og hudforbedrende nattbehandlinger? Selvsagt er slike behandlinger også flott for vår- og sommernetter. Effekten vil overraske deg. Nattmasker for ansiktet anbefales av asiatiske kvinner, hindukvinner elsker håroljing. Bare tenk på det feilfrie håret til førstnevnte, og det vakre, tykke håret til sistnevnte. Hvordan ta vare på huden og håret vårt om natten?

1. Ansiktsregenerering

Vet du hvorfor nattkremer ofte er litt tyngre og rikere på næringsstoffer? Om natten absorberer huden vår alle de positive ingrediensene raskt, og derfor gir slike behandlinger bedre resultater. I tillegg til en god krem, som bør inkludere koenzym Q10, vitamin A og E, og retinol, en eller to ganger i uken kan du bruke en ansiktsmaske. Asiatiske kvinner kjenner dette ritualet svært godt. De er berømte for sin vakre hud, alle kosmetikktypene og hudpleieproduktene de bruker blir øyeblikkelig en hit. Nattmasker for ansiktet har raskt blitt ekstremt populære over hele verden. Hva er så bra med dem? Sjekk selv: prøv en nattmaske med næringsgivende, fuktighetsgivende og regenererende egenskaper. Om morgenen vil du se hvordan tilstanden og utseendet til huden din har endret seg for godt.

2. Vakker kropp før leggetid

Bruker du body lotion før du legger deg? De fleste kvinner gjør ikke det. Samtidig, spesielt om vinteren når den tørre luften fra oppvarmingen tørker ut huden enda mer, blir en body lotion en uerstattelig del av hudpleien. Hvis huden er ekstremt tørr – bland lotionen med noen dråper naturlig olje, eller bare tilsett oljen (argan-, kokos-, linfrø- eller olivenolje) til badevannet og senk deg ned i et slikt varmt, næringsrikt og regenererende bad.

Regenerering over natten involverer også hender og føtter. For å regenerere dem helt bør du skaffe deg spesielle bomullshansker og sokker. Før leggetid påfører du et tykt lag krem eller balsam på hender og føtter. Så vi hender og føtter bli regenerert og velnært i løpet av natten og bli perfekt glatte, fuktige og vakre om morgenen.

3. Hårregenerering over natten

Natten er en perfekt tid for en hjemmebehandling som virker som en hårsauna som er tilgjengelig på frisørsalonger. Vi snakker om håroljing, som var svært populært i India og nå er ekstremt populært over hele verden. Naturlige oljer som påføres ikke bare i håret men også hodebunnen er et flott bøtemiddel for ethvert hårproblem. Denne behandlingen regenererer, styrker, forbedrer vekst, bremser hårtap, tar seg av glatthet og glans. Jo lenger oljen «hviler» i håret, jo bedre: da blir mer skade reparert. Derfor er håroljing over natten en av de beste hårbehandlingene. Oljen dekker mesteparten av håret og gnis skånsomt inn i hodebunnen. Om morgenen skyller du bare oljen ut av håret.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *